Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada tekerlekli sandalyeye binmek

Rüyada tekerlekli sandalyeye binmek

Rüyada tekerlekli sandalyeye binmek şansının ve kısmetinin kendisini hiç bırakmayacağına, işinde de hep başarılı olacağına, kendisini üzen ve kıran kişileri hayatından çıkaracağına, yeni iş ilişkileri kurulmasını sağlayacağına, aile hayatında çok büyük bir mutluluğa yani evliliğe adım atacağına, yeni yatırımlar yapacağına, sevilen bir kişi ile kurulan ortaklığın bozulacağına, somut delil olmadığı için ortaklığa devam edeceğine işaret etmektedir.

Rüyada tekerlekli sandalyeye binmek gördüyseniz:

  • Yakın dostlarınızdan yardım alabilirsiniz.

Rüyada tekerlekli sandalyeye binmek çok büyük çaba göstererek de olsa bu durumun uzun bir zaman içinde düzeltileceğine, yeni mallara kavuşacağına, özel, seçkin ve ayrıcalıklı bir yaşam süreceğine, alışveriş yapacağına ve eğleneceğine rivayet eder.

Rüyada tekerlekli sandalye binmek neşeyi ve sağlığı bulacağına, atılacak adımın tüm hayatını değiştireceğine, hem kendisi hem aile bireyleri için büyük bir başarı elde edeceğine yorulur.

Rüyada birini tekerlekli sandalyede görmek üzüntülü bir döneme girileceğine, dünya malına doymak bilmeyeceğine, hasta ve zor geçireceğine yorulur.

Rüyada sevdiğini tekerlekli sandalyede görmek başarısız olacağına, huzurunu kaybedeceğine, hastalanacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından bu sayede kurtulup çok büyük bir huzura ereceğine yorulmaktadır.

Rüyada tekerlekli sandalyeden kalkmak aydınlık bir döneme girileceğine, zararların telafi edileceğine, hayallerin gerçekleştirileceğine, evlat sahibi olunacağına, rahat edeceğine, hafifleyeceğine ve deyim yerindeyse sevinç naraları atacağına, okul gibi hayratlar yaptırılacağına işarettir.

Rüyada boş tekerlekli sandalye görmek rahatlayacağına, ferahlayacağına, gönül hoşluğu içinde olacağına, sıkıntılarından kurtulması sayesinde rahat bir nefes alacağına ve kendini çok iyi hissedeceğine, çok hayırlı ve güzel olaylar ile karşılaşacağına, sevdiği kişilerden bulacağı maddi ve manevi yardımları bu akrabasının sorununu çözmek için kullanacağına ve böylece çok rahat edeceğine, hayatı boyunca kısmetinin açık olacağına rivayet eder.

Rüyada tekerlekli sandalyede görmek yakın bir zamanda kendi işini kurmak için harekete geçeceğine, hayal ettiği herşeye bu dönem içinde yavaş yavaş kavuşacağına, huzursuzluk yaratan kişilerin haneden uzaklaştırılacağına, eğer kötü dönemdeyse de bu durumun bir süre daha süreklilik göstereceğine yorulmaktadır.

Rüyada tekerlekli sandalyede oturmak iyi habere, üst düzey çalışmalara imza atılacağına, iş hayatında büyük bir terfi alınacağına, huzursuz geçen günlerin biteceğine, atacağı doğru adımlar ve yapacağı akıllıca hamleler sayesinde çok büyük kazanç elde edeceğine, büyük başarılar kazanacağına delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments