Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada tekerlekli sandalyeyle gitmek

Rüyada tekerlekli sandalyeyle gitmek

Rüyada tekerlekli sandalyeyle gitmek evinde ve işyerinde bereketin ve bolluğun hüküm süreceğine, maddi anlamda zarar edeceğine ve hayallerini uzun bir süre ertelemek zorunda kalacağına, çok büyük bir proje ortaya koyacağına ve böylece uzun bir zamandan beri hayallerini kurduğu işi hayata geçireceğine, hiçbir eksiğinin olmayacağına, kendilerini toparlamaları ve işlerini düzeltmeleri için destek vereceğine, hedef olarak tayin edilen şeylere kısa zaman içinde büyük bir başarı ile kavuşulacağına, zor zamanların geride kalacağına ve tartışmaların ve kırgınlıkların sona ereceğine, işlerini çok daha iyi bir duruma getireceğine, hem de makamının ve itibarının yükseleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada tekerlekli sandalyeyle gitmek gördüyseniz:

  • İlham verici, aklınızı çalıştıran ya da lüks gibi görünen her uyarana açık olmalısınız.

Rüyada tekerlekli sandalyeyle gitmek işlerin günden güne daha kötü bir hal alacağına, daha da kötü bir durumda olanlar için yardım eli uzatacağına, kapanmış şansının ve kısmetinin açılacağına inanılır.

Rüyada sevdiğini tekerlekli sandalyede görmek rüya sahibinin geçimini sağlamak için çok zahmet çekeceğine ve tüm hayatının neredeyse çalışmak olacağına, kültürlü ve çağdaş olmaya değer vereceğine, toplum nazarında saygın bir kimliğe kavuşulacağına yorulur.

Rüyada tekerlekli sandalyeye binmek anne baba kavgası ile uğraşılacağına, hayırlı ve yüksek mevkiye sahip olunacağına ve büyük zaferler kazanılacağına, emeklerin karşılığında hak edilen noktaya gelineceğine, tersliklerin yoluna gireceğine işaret eder.

Rüyada tekerlekli sandalyeye görmek işlerinde istediği bereketi, verimi ve başarıyı yakalayacağına, insanlar ile arasındaki sorunları bitireceğine, yakın bir zamanda çok büyük pişmanlıklar yaşayacağına delalet eder.

Rüyada tekerlekli sandalyeye bindiğini görmek ekonomik olarak büyük darbe alacağına, yükseleceğine, isteklerine ve arzularına kavuşacağına, aşılması gereken engellerin günden güne artacağına delalettir.

Rüyada tekerlekli sandalye binmek hiçbir zaman büyük sıkıntılar ve yokluklar yaşanmayacağına, maddi ve manevi olarak büyük gelişmeler yaşayacağına, düzgün bir kişi ile zarar ettiği bir işi sorun yaşamadan ortadan kaldıracağına ve rahata ereceğine, ilgili kişilere ulaşmak için bağlantı kurulacağına delalet eder.

Rüyada tekerlekli sandalyede erkek görmek zamansız gelecek olan bir haber ile iş ortaklığının bitirileceğine ve çeşitli sorunlarla boğuşmak zorunda kalınacağına, hastalıkların kişiye uzak duracağına, aradığı çareleri bulacağına, şifa bulacağına, güzelleşeceğine işaret eder.

Rüyada tekerlekli sandalyeden kalkmak hiçkimsenin yapmaya cesaret edemeyeceği bazı işlere gireceğine, sağlık konusunda da bazı endişelere kapılacağına, sorumluluklarını önemseyerek ve çok çalışarak hayatını geçireceğine, emeklerinin karşılığını da en güzel şekliyle alacağına yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments