Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada tekerlekli sandalye görmek

Rüyada tekerlekli sandalye görmek

Rüyada tekerlekli sandalye görmek evlatlarının yüksek makamlara geleceğine, baş ağrısına ve huzursuzluğa neden olan olayların son bulacağına, çok büyük sorunları kısa sürede ortadan kaldırmasına çok yarayacağına, çok büyük sorunlar ile karşılaşacağına, çok büyük maddi ve manevi zararlar göreceğine, bir miktar para kaybedeceğine ve üzüntü yaşayacağına, yaşamının yolunda ve istediği seyirde devam edeceğine, kurulu düzeninin sürüp gideceğine, moralinin genel olarak yerinde olacağına, bilimsel bakış açısına sahip kimselerle ahbaplık ederek her zaman elit bir toplumda yaşanacağına, çalıştığı işyerinin üst yöneticileri tarafından çok iyi bir mevkiye getirileceğine ve bu sayede daha üst mevkilere çıkma şansı yakalayacağına işaret etmektedir.

Rüyada tekerlekli sandalye gördüyseniz:

  • Manipüle etmeniz veya olmadığı şekilde süslemeniz durumunda ise, güvendiğiniz destekler gelmeyebilir.

Rüyada kendini tekerlekli sandalye görmek hayalindeki her şeye zamanla kavuşacağına, güzel haberler alacağına, başarı kazanılacağına, yeni bir iş hayatına sahip olunacağına, iş sahibi olmak için uğraş verileceğine inanılır.

Rüyada boş tekerlekli sandalye görmek kederlerinin son bulacağına, özellikle yarınını düşünmeden hareket etmesi sonucunda bir anda maddi sıkıntı yaşayacağına, saygınlık elde edeceğine alamet eder.

Rüyada annemi tekerlekli sandalyede görmek insanlara koşulsuz güveninin neticesinde zarar ziyana uğrayacağına, böylelikle ticaret hayatına ilk adımı atacağına, yüklü miktarda kazanç elde edeceğine, bu kazanç ile hayalini kurduğu şeyleri gerçekleştireceğine ve uzun yıllar boyunca mutlu ve sağlıklı olarak yaşayacağına yorulur.

Rüyada tekerlekli sandalyeden kalkmak gerekirse özür dileneceğine, aile bireyleri ile birlikte uzun zamandan beri düşünülen bir eğlence ortamına girileceğine ve moral depolanacağına, memur ise terfi edeceğine veya tayininin çıkacağına, eline geçen kazancı çok hayırlı ve güzel bir şekilde değerlendireceğine ve sıkıntılarından kısa zamanda kurtulacağına işaret etmektedir.

Rüyada eski sevgiliyi tekerlekli sandalyede görmek rahata erileceğine, sevinçli olaylar ile karşılaşılacağına, güçlükle elde edilecek başarı, çok rahat ve huzurlu bir aile ortamı yaşandığına ve uzun bir hayat boyunca herhangi bir soru yaşanmadan birlikte mutlu olunacağına yorulur.

Rüyada tekerlekli sandalyede erkek görmek aile hayatında çok büyük mutluluklar yaşayacağına ve sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulup çok büyük bir rahatlığa ereceğine, hayata sıkı sıkı sarılacak olan rüya sahibinin pozitif psikolojisi sayesinde hayatına çeki düzen vereceğine, ilerleyen günlerde küçük olsa da kişiyi heyecanlandıracak haberler alınacağına, onların gerçek yüzlerini gözleriyle görene kadar onları dost sanarak, onlarla iş ortaklığı yapmak isteyeceğine ve şahit olduklarından sonra herşeyden vazgeçerek onlardan derhal uzaklaşacağına delalet etmektedir.

Rüyada tekerlekli sandalyede oturmak yatırım yapılabilecek kadar para tasarrufunda bulunulacağına, eline para geçeceğine, işinin de hep yürüyeceğine yorulmaktadır.

Rüyada kendini tekerlekli sandalyede görmek keyfinin yerine geleceğine, işlerinin açılacağına, sevdiği kişiden de ayrılacağına, yeniden bir araya geleceğine alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments