Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada tek göz görmek

Rüyada tek göz görmek

Rüyada tek göz görmek büyük önlemler almasına ve çok geniş çaplı yatırımlar yapmasına rağmen karşılık olarak çok küçük bir kazanç elde edeceğine, ağız tadının, huzurunun ve keyfinin yerine geleceğine, ailesiyle saadet içinde yaşayacağına, aradaki buzları eriteceğine, birçok ortaklık kurulacağına, çok büyük başarılar ve yüklü miktarda para kazanacağına, işlerinin günden güne daha iyi bir hal alacağına, kısmetlerinin artacağına, hayırlı kişiler ile tanışıp çok büyük başarılar ve kazançlar elde edeceğine, maddi ve manevi açıdan çok büyük zarara uğrayacağına alamet etmektedir.

Rüyada tek göz gördüyseniz:

  • Eşitsizlikler göze batmaya başlayabilir.

Rüyada tek gözlü canavar görmek ailesi ve sevdiği kişiler ile refah içinde yaşayacağına, maddi zorlukların omuzlarına çökeceğine, eşler arasındaki tartışmaların sona ereceğine işaret etmektedir.

Rüyada tek gözünün kör olduğunu görmek parasal açıdan çok iyi şartlara ulaşacağına, müjdeli haberler alınacağına, omuzlarındaki yükün giderek ağırlaşmasıyla hayat enerjisinin düşeceğine, kendisini mutsuz ve yetersiz hissetmeye başlayacağına inanılır.

Rüyada tek gözü olmamak güzel bir döneme girileceğine, huzur ve mutluluk verecek olaylar yaşanacağına, zarara giren bir işte çok büyük bir kara girileceğine, huzurlu ve rahat bir hayat yaşamaya başlayacağına alamet eder.

Rüyada tek gözlü erkek görmek yaptığı işi daha profesyonel kişilere tanıtacağına, yakın bir zaman alacağı bir destek sayesinde projelerini hayata geçireceğine, rızkın ve kazancın artacağına, dünya nimetlerinin de daha verimli ve daha çeşitli hale geleceğine, zor bir işin bir türlü sona erdirilemeyeceğine, iş konusunda bir türlü iyi bir noktaya gelinemeyeceğine ve hayallere ulaşmak için gereken motivasyonun sağlanamayacağına inanılır.

Rüyada tek gözlü inek görmek yaptığı çalışmalar sayesinde iş dünyasında kendisine çok iyi bir yer edineceğine, iyiliklere ve hayırlara götürecek doğru kapılara ulaşacağına, siparişlerinin çoğalacağına işaret eder.

Rüyada tek gözü olmayan kedi görmek pürüzleri ortadan kaldırarak daha sakin bir yaşama kavuşacağına, tüm sıkıntıların arasında rahat bir nefes aldıracak bir haber alınacağına, ettiği tüm duaların kabul edileceğine ve mal mülk sahibi olacağına yorulmaktadır.

Rüyada tek gözlü birini görmek iş hayatında büyük başarılar kazanacağına ve rakiplerinin ulaşamayacağı kadar iyi ve kazanç getirecek işlere gireceğine, eline geçen fırsatları doğru bir şekilde değerlendirerek çok büyük kazanç elde edeceğine, herhangi kötü bir kişi ile bir sorun yaşamayacağına delalet eder.

Rüyada tek göz görmek daha iyi bir eve çıkılacağına, herkesin istediği şeye kavuşacağına, aile bireyleri arasındaki bağın her geçen daha sağlam bir hal alacağına ve çok mutlu, huzurlu ve refah içinde bir hayat sürüleceğine, büyük umutlarla ve beklentilerle girilen bir işin sabun köpüğü gibi bir anda söneceğine, elinin bollaşmasına vesile olacak ve böylece maddi anlamda çok daha fazla güçlü hale gelmesini sağlayacak bazı girişimlerde bulunacağına inanılır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments