Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada tek ayak üstünde zıplamak

Rüyada tek ayak üstünde zıplamak

Rüyada tek ayak üstünde zıplamak bir sebeple bazı konularda çeşitli kararlar alınacağına, yapılan hataların tekrarlanmaması için bazı kişilerin fikirlerine başvurulacağına ve en hayırlı yolun seçileceğine, onu borçtan kurtaracağına, haksızlığa uğrayan kişilere yardımcı olunacağına, hayırlı bir yola çıkılacağına,  bu yolun dönüşünde hayırlı haberler getirileceğine, bir hastalığa maruz kalacağına, edepli olmak ve adap bilmek konularında kişilere hocalık edeceğine, başı sıkışanın çare bulmasına önayak olacağına, işlerinde bolluk ve bereketin hâkim olacağına, herkesin çok sevdiği ve mutlu olduğu bir işle uğraşılacağına, karşısına çıkacak olan sorunlardan ve sıkıntılardan ötürü sarsılacağına, bir türlü kendine gelemeyeceğine delalet etmektedir.

Rüyada tek ayak üstünde zıplamak gördüyseniz:

  • Sezgileriniz sizi yanıltmıyor olabilir.

Rüyada tek ayak üstünde zıplamak sevdiği kişileri de yanına alacağına, deyim yerindeyse mutluluktan havalara uçulacağına, işlerinin istediği şekilde ilerleyeceğine ve kendisini hayal kırıklığına uğratmayacağına delalettir.

Rüyada denizin üstünde zıplamak alınan borçların ödenememesinden ötürü gittikçe artacağına, yeni duygular tadacağına, ömür boyu sevgi içinde, huzurlu bir hayat süreceğine tabir olunur.

Rüyada tek ayak üstünde yürümek başını ağrıtan ve bazı konularda kendisine köstek olup işlerinin kötüleşmesine sebep olan kişilerden uzaklaşacağına ve daha rahat ve daha mutlu yaşayacağı bir döneme gireceğine, daha sonra kalbine göre birisini bulmak için bekleyişe geçeceğine, tüm düzenin alt üst olacağına delalet eder.

Rüyada tek ayak üstünde durmak özel, seçkin ve ayrıcalıklı bir yaşam süreceğine, çok karlı yatırımlar yapacağına, hevesinin kursağında kalacağına, başarısının düşeceğine delalettir.

Rüyada çok yukarı zıplamak herhangi bir şekilde sıkıntılı bir durumla karşılaşmayacağına, açılan şansın yapılacak hatalar yüzünden kapanacağına, maddi ve manevi olarak çok zor günler geçireceğine delalet eder.

Rüyada yılanın zıpladığını görmek işlerinin istediği yönde ilerleyeceğine ve aile içinde saadetinin hiç bozulmayacağına, hayata karşı isteğini ve neşesini yitirecek olaylarla karşılaşacağına, sayılacağına alamet eder.

Rüyada balığın zıpladığını görmek imreneceği ve adından övgü dolu sözlerle bahsedeceği kimse haline geleceğine, bazı konularda kararsızlık yaşanacağına, alacağı bazı kötü haberler yüzünden üzüleceğine yorulur.

Rüyada yüksek bir yerden zıplamak sevgi ve saygı çerçevesinde çok büyük bir ilişki yaşanacağına, aile hayatının ve uğradığı zararların düzeleceğine, saadetinin yükseleceğine tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments