Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada tbmm başkanını görmek

Rüyada tbmm başkanını görmek

Rüyada tbmm başkanını görmek sorunlarla boğuşulacak bir döneme girileceğine, dedikoduların ve karalamaların son bulacağına, can ve mal güvenliğini kaybedeceğine, moral bulacağına, hafifleyeceğine, buna doğru orantılı olarak da çok para kazanıp hayallerine kavuşacağına, eğer herhangi bir şekilde içinde bulunduğu durumdan kurtulamazsa maddi ve manevi olarak çok büyük zararlar göreceğine ve kötü kişiler ile muhatap olmak zorunda kalacağına, kafasını toplamasına yardımcı olacağına, bazen böyle yaparak daha rahat ve huzurlu olunduğuna,  çok hayırlı ve güzel gelişmelerin yaşanacağına, bir sebeple çok zor duruma düşeceğine rivayet eder.

Rüyada tbmm başkanını gördüyseniz:

  • Pazarlık yapılması ya da uzlaşılması gereken konularda ısrarcı davranma riskiniz var, zarafeti elden bırakmamaya çalışmalısınız.

Rüyada devlet başkanı öldürmek zorlukların, sıkıntıların ve sorunların kısa süre içinde ortadan kalkacağına, hayırlı bir kısmet ile evlilik yoluna girileceğine, verilen sözlerin tutulacağına ve rahat edileceğine, iş hayatında zarar edileceğine alamet eder.

Rüyada devlet başkanı görmek büyüleyeceğine, çok hayırlı işlere imza atacağına, büyük bir çalışma içine girmişken yaşayacağı kötü olaylar yüzünden çok üzüleceğine, istemeden birçok fırsatı kaçıracağına tabir olunur.

Rüyada devlet başkanı eşini görmek aile hayatı içinde fikir çatışmalarının yaşanacağına, işlerinin gelişme göstereceğine, zahmetli durumların sona erdirileceğine yorulmaktadır.

Rüyada belediye başkan yardımcısı olmak büyük paralar kazanan kişilerin bir anda kayıplar yaşayarak fakirleşeceklerine, zevk ve sefa içinde geçirilen yaşamın neredeyse bir fakirhanede son bulacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından bu sayede kurtulacağına, sevdiği kişiler ile çok mutlu olacağına, hanesine bolluk ve bereketin geleceğine, kazanılan paranın yeni bir ev almak ya da iş kurmak için kullanılacağına alamet eder.

Rüyada abd başkanını görmek bozulan bir arkadaşlığın tekrar kurulacağına ve sıkıntıların biteceğine, sorunlarını ve sıkıntılarını yakın zaman içinde ortadan kaldıracağına ve kendisini çok daha iyi yerlere getirecek bir yola gireceğine, fikirlerinin herkes tarafından kabul edileceğine alamet eder.

Rüyada belediye başkanıyla kavga etmek durumunuzun iyileşeceğine, zaman zaman kötü giden hayatının renkleneceğine, evsizlerin eve ekmeksizlerin ekmeğe kavuşacağına tabir olunur.

Rüyada büyük devlet başkanı görmek onlara daha iyi bir gelecek sunmak için çok daha fazla çalışıp, asla yüksünmeyeceğine, borçlarını kolayca ödeyeceğine, sağlığının kötüye gideceğine rivayet eder.

Rüyada başkan olmak Allah yolunda yapılacak işlere daha fazla ağırlık vereceğine, iş hayatında çok güzel işler yapacağına ve çok büyük kazançlar elde edeceğine, çok büyük işlere girişip hepsinden alnının akı ile çıkacağına işaret eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments