Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada başkan olmak

Rüyada başkan olmak

Rüyada başkan olmak yapılan planların umulduğu gibi olmayacağına, kazançlı çıkacağı işlere yoğunlaşacağına, istediği başarıyı ve zaferi elde edeceğine, geçimini rahat şekilde sağlayacağına, insanlarla arasının iyi olacağına, hayırlı ve güzel işler yapacağına ve insanlar arasında saygın kimse haline geleceğine, uzun zamandan beri hayal edilen şeylere kavuşulacağına, ekonomik açıdan büyük bir başarı elde edileceğine, bu başarının rüzgârıyla yeni bir işe soyunulacağına, bekar ise isteklerinin gerçekleşeceğine, uzun zamandan beri kurulan hayallerin teker teker biteceğine, içine düştüğü sıkıntılardan kurtulmak için çok büyük bir destek alacağına delalettir.

Rüyada başkan olmak gördüyseniz:

  • Bazı konulardaki rahatsızlıklarınızı dile getirme eğiliminde olabilirsiniz.

Rüyada sınıf başkanı olduğunu görmek bir mücevher takması ise erkek çocuğu olacağına, maddi anlamda zarar edeceğine, iş kaybı yaşayacağına, çalışmaya ve emek vermeye de devam edeceğine işaret eder.

Rüyada eski belediye başkanını görmek söz nedeniyle üzüntü yaşayacağına, borçların kısa sürede kapanacağına, destek vereceği düşünülen bir kişiden destek görülmeyeceğine ve büyük bir hayalkırıklığı yaşanacağına delalettir.

Rüyada tbmm başkanını görmek dileklerinin yerine geleceğine ve tövbelerinin de amacına ulaşacağına, kara kara düşünür olacağına, hiçbir şartta ve koşulda dinini ve ahlakını boşlamayacağına rivayet eder.

Rüyada belediye başkanıyla kavga etmek maddi ve manevi olarak çok büyük sıkıntılara uğrayacağına ve kendisini seven ve takdir eden insanlar tarafından yerileceğine, çok önemli ve başarılı çalışmalara imza atacağına, doğru hamleleri yapmak için zamanın geldiğine inanan rüya sahibinin iş yatırımları yapacağına rivayet eder.

Rüyada bir parti başkanını görmek finansal aşıdan kritik bir noktaya geleceğine, açılan şansın yapılacak hatalar yüzünden kapanacağına, tartışma yaşayacağına, onlarla yolları ayırmaya karar vereceğine, Allah’ın iyiliklerinin kendisine isabet edeceğine bu sayede rahat nefes alacağına inanılır.

Rüyada genelkurmay başkanıyla konuşmak sıkıntılarından ve üzüntülerinden en kısa zamanda kurtulacağına, meşakkate düşeceğine, büyük üzüntülerin ve sorunların rüyayı gören kişinin iş hayatına kötü bir şekilde etki edeceğine, istenmeyen olayların yaşanacağına delalet eder.

Rüyada yönetim kurulu başkanı görmek uzun süre boyunca kendisini işine adadığı için sorunlu bir hayat yaşayacağına, kimseden yardım almak zorunda kalmayacağına, daha sonra hayırlı işlere gireceğine delalettir.

Rüyada belediye başkan yardımcısı olduğunu görmek kendisini ve kazandığı başarıları çekemeyen kişiler yüzünden çok sıkıntılı ve zor durumlara çekilmeye çalışılmasına rağmen büyük başarılar kazanacağına, hesap yapmadan, kısıtlama yoluna gitmeden rahatça harcama yapacağına, daha sonra düşmanlık eden kişi ile adamakıllı konuşmak için görüşmeye çalışacağına işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments