Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada abd başkanını görmek

Rüyada abd başkanını görmek

Rüyada abd başkanını görmek hayırlı bir kısmetle dünyaevine girileceğine, bu kısmetin yeni bir kapı açacağına, sıkıntılarının büyük bölümünü çözeceğine, aynı zamanda bu kazancın yeteri kadar olmayacağına, bu işe güvenerek aldığı bir borcu ödeyemeyeceğine, bedeninin şifa bulacağına, eşler arasındaki tartışmaların yakında biteceğine, ağız tadının ve sağlığının da yerine geleceğine, derde ve kedere düşeceğine, lüksünün, rahatının ve konforunu da yerinde olacağına delalet etmektedir.

Rüyada abd başkanını gördüyseniz:

  • Kendinizi ciddi bir krizin içinde bulabilirsiniz.

Rüyada abd başkanı görmek evlendiği hayırlı kısmet ile yakın zaman içinde aralarının açılacağına, sevdiği kişiler ile güzel günler göreceğine, hayalini kurduğu şeylere kısa bir zaman içinde kavuşacağına, çok büyük sorunlardan ve sıkıntılardan herhangi bir darbe ve yara almadan kurtulacağına, çok rahat bir hayat süreceğine işarettir.

Rüyada abd başkanını görmek kendisi hakkında dedikodu çıkaran insanları gereken cezayı almaları için adli makamlara şikâyet edeceğine, sıkıntılarından ve borçlarından kurtulacağına, sıkıntıların üstesinden gelmesinde destek olacağına yorulur.

Rüyada abdulkadir geylani hazretlerinin türbesini görmek kişinin aile içinde çok küçük şeylerden çıkan tartışmalar nedeni ile sıkıntılar yaşayacağına, sağlığın bozulacağına, başarının ve mutluluğun geleceğine işaret etmektedir.

Rüyada abdulbaki hazretlerini görmek helal ve alın teri dökülerek kazanılmış para, bolluk içinde yaşanacağına, uzun zamandan beri üzerinde fikir birliği edilmiş bir konuda kötü bir haber geleceğine ve kurulmuş olan bir hanenin gösterilen acelecilik yüzünden yıkılacağına yorulur.

Rüyada abdülkadir geylaniyi görmek kötü düşünceli bir kişinin tüm çabalarına rağmen büyük bir işte başarılı sonuçlar alacağına, büyük bir kazanç elde edileceğine, gerçekleştirilen projelerin hayli büyük getirisi olacağına, maddi anlamda büyük bir kazanca ulaşılacağına delalet etmektedir.

Rüyada abdulkadir geylani hazretleri görmek yapacağı akıllıca ve başarılı hamleler sayesinde çok kötü durumlara düşmekten ve daha fazla zarar uğramaktan kurtulacağına, yapılan bir hatanın iş konusunda tecrübeli bir kişinin vereceği fikir sayesinde düzeltileceğine, bu sayede işlerin daha iyi bir hal alacağına, bazı konularda takıntı derecesinde özenli gösterileceğine ve hayırlı bir kısmet ile evlilik yolunda önemli bir adım atılacağına işaret etmektedir.

Rüyada abdullah görmek gelirinin azalacağına, geçim sıkıntısına düşeceğine, zorluklardan, zahmetten ve sorunlardan kurtuluşa erileceğine, mutluluk verici olayların yaşanacağına, anne babanın bu sayede mutlu olacağına alamet eder.

Rüyada abduye gitmek hiç beklenmedik şeyler yapacağına ve toplumda tabir yerindeyse baştan ayağa düşeceğine, verilen bazı kararların pek işe yaramayacağına yarayanların ise çok kazanç getirmeyeceğine, arabuluculuk yapılacağına yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments