Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada taziyeye gelenleri görmek

Rüyada taziyeye gelenleri görmek

Rüyada taziyeye gelenleri görmek başarısının yükseleceğine, birlikte kâh ağlayacağına, rızkın kesilmeyeceğine, borçlarının kolaylıkla ödeneceğine, bu sayede başarısına ve mutluluğuna engel olan hiçbirşeyin de kalmayacağına, yaşanan kıskançlığın açtığı sorunların düzeltileceğine ve eşlerin çok mutlu olacağına, üzerinde düşünülen bir çalışmanın büyük kazanç sağlayacağına, çok güzel bir şekilde süren aile hayatında bazı büyük sorunların yaşanacağına, sevilen kişiler ile güzel çalışmalar yapılıp başarılar kazanacağına alamet etmektedir.

Rüyada taziyeye gelenleri gördüyseniz:

  • Çevreden gelen fikirler doğrultusunda saçma planları yürürlüğe sokup kendi işinizi zorlaştırabilirsiniz.

Rüyada taziyeye gelenleri görmek gerginliğin biteceğine, amaçların gerçekleştirilemeyeceğine, kısmetinin kapanacağına, işinden ekmeğinden olacağına, bununla kalmayarak iflas edeceğine işarettir.

Rüyada taziye çadırı görmek sevdiği kişilerle büyük mutluluklar yaşayacağına, ailevi sebeplerden ötürü çok yakın bir zaman içinde bazı tartışmalar yaşayacağına, rüya sahibinin aradığı çareleri bulunacağına delalet eder.

Rüyada taziye gitmek çok güzel bir birlikteliğin ardından verilen kararla dünyaevine gireceğine ve huzurlu ve sevgi dolu bir hayat yaşayacağına, mallarının ve parasının bereketinin artacağına, bir gönül ilişkisine başlanacağına işarettir.

Rüyada taziye yemeği görmek bolluk ve bereket içinde bir yaşam sürüleceğine, sorunların tek kalemde silineceğine, bazı sorunları yüzünden kırıldığı kişiler ile arasını düzelteceğine delalet etmektedir.

Rüyada kalabalık taziye görmek özlemelerin son bulacağına, güzel günlerine kara bulutlar çökeceğine, hanesinde kıtlığın baş göstereceğine, kısmetinin ve şansının da kapanacağına, kalbini tekrar hayata açacağına delalet etmektedir.

Rüyada taziye evine gitmek gelir seviyesinin ortalama kazanç elde eden insanlara oranla çok daha yüksek hale geleceğine, imkânlarının çoğalacağına, çok büyük kazançlar ve başarılar elde edeceğine, bu sayede yıllardan beri çok istediği ve arzuladığı şeylere kavuşacağına, yaptığı her işle yöneticilerinden takdir alacağına delalet etmektedir.

Rüyada kendi taziyesini görmek kusurların ve günahların telafi edileceğine, çok kötü ve sıkıntılı durumlar ile karşı karşıya kalıp çok büyük üzüntü ve endişe duyacağına, ancak vücudunu çok yıprattığı için hasta olacağına ve yakın bir zamanda bu hastalıktan kurtulup daha iyi bir duruma geleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada evinde taziye görmek çevresindeki herkese yardımcı olacağına, sıkıntılarına ve dertlerine çözüm arayacağına, çok kolay bir şekilde para elde edebilecek bir mevkiye geleceğine, sevilen bir kişinin yolundan gidileceğine, hayırlı işler gerçekleştirilerek kazanılan paranın boş işlere harcanacağına delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments