Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada evinde taziye görmek

Rüyada evinde taziye görmek

Rüyada evinde taziye görmek vaatlerin ve verilen sözlerin yerine getirilemeyeceğine ve sorun yaratacak bir projeye dâhil olunacağına, sıkıntıların bu sayede aşılacağına, her türlü dünya nimetlerinden faydalanacağına, atılan adımlar sayesinde büyük fırsatlar elde edileceğine, ancak daha sonra ettiği duaların kabul olması sayesinde çok büyük bir ferahlığa çıkacağına, kaçırılan fırsatlar yüzünden uzun zamandan beri yapılmak istenen bir projenin askıya alınacağına, kötü bir geçmişe sahip birinin yapmak istediği kötülüğün boşa çıkacağına ve mal varlığının yaşanacak kötü bir olaydan ötürü azalacağına ancak sıkıntıların sona ereceğine, yoksul ve muhtaç insanların hakkına göz dikeceğine ve tüyü bitmemiş yetimin hakkına el uzatıp haram yemekten utanmayacağına inanılır.

Rüyada evinde taziye gördüyseniz:

  • Sabırsız, kırılgan, alıngan veya duygusal kişilerin tepkileriyle uğraşmakta zorlanabilirsiniz.

Rüyada evinde taziye görmek bir anda atılıma geçeceğine, içinin ve kafasının rahatlayacağına, keyfinin ve yaşam enerjisinin yerine geleceğine, tüm işlerini belli bir plan ve program üzerinden yürüteceğine bu sayede karşısına çıkacak aksiliklerin, engellerin, başarısızlıkların ve kayıpların da daha baştan önünü tıkamış olacağına yorulur.

Rüyada taziye evinde yemek yemek yaptığı çalışmalar sayesinde sorunlarından kurtulacağına, düzeninin ve hayatının da alt üst olacağına, yüzünün güleceğine, elinin darlıktan kurtulacağına tabir olunur.

Rüyada taziye evinde olmak hayırlı yollara gireceğine, kazançlı işler yapacağına, yakın bir zamanda sevilen bir kişi ile dünyaevine girileceğine ve evlat sahibi olunacağına, para sıkıntısına düşmeyeceğine delalet eder.

Rüyada taziye evine gitmek kendi işini kuracağına, bilgi ve becerileri ile yanında çalışan kimselere ışık tutacağına, onlara sanat öğreteceğine, tükettiği nefes ve para ile kalacağına, işlerinin sonuna gelip iflas edeceğine alamet etmektedir.

Rüyada kendi taziyesini görmek büyük elem yaşatacak bir haberle karşılaşılacağına, ne kadar bunalırsa bunalsın, yine de güzel, küçük haberler alarak dayanma gücünü artıracağına, bir sebeple yapılmak istenen bir projede yalnız kalınacağına, büyük bir emek verilen aile işinde zarar edileceğine rivayet eder.

Rüyada taziye çadırı görmek büyük ferahlık yaşayacağına, sorunlarını aşacağına, çok güzel ve huzurlu günler göreceğine, tatsızlıkların sona ereceğine, eve huzur dolacağına delalet etmektedir.

Rüyada taziye kabul etmek kısa süre içinde çok büyük maddi kazanç elde edileceğine, sağlıklı, rahat bir hayat süreceğine, önünde güzel ve başarılı günler olacağına işaret eder.

Rüyada taziye vermek ister istemez aile hayatında çeşitli tartışmalar yaşayacağına, üzücü olaylardan aile bireylerinin tamamının etkileneceğine, zorlukların biteceğine, zararların telafi edileceğine, yeni bir işe geçiş yapılacağına, rüya sahibinin hayatına yeniliklerin geleceğine ve aradığı mutlu hayatın sahibi olmayı başaracağına rivayet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments