Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kendi taziyesini görmek

Rüyada kendi taziyesini görmek

Rüyada kendi taziyesini görmek kıskanan kişilerin ve iş hayatında rekabet içinde olunan kişilerin yenilgiye uğratılacağına, çok eğleneceğine, güvendiği insanların gerçek yüzlerini göreceğine ve içine kapanacağına, zorlukların biteceğine, zararların telafi edileceğine, yeni bir işe geçiş yapılacağına, sevindirici haberler alınacağına, ikilemde kalınan bir durumda hayatı olumlu yönde etkileyecek bir karar verileceğine, sevdiği kişilerle hayal ettiği bir işi gerçekleştireceğine, ticaretinde rakiplerine karşı başarı elde edeceğine, attığı her adımda daha sıkıntılı bir duruma düşeceğine delalettir.

Rüyada kendi taziyesini gördüyseniz:

  • Tüm dikkatinize rağmen bazı hatalar söz konusu olabilir veya aşırı detaycılık nedeniyle bazı problemler yaşanabilir.

Rüyada taziye evinde olmak kazancın yarı yarıya düşeceğine, hayat içinde çok güzel olaylar ile karşılaşılacağına, toplumun sevdiği ve değer verdiği bir işte çok iyi bir performans sergileneceğine ve bu sayede büyük bir işe sahip olunacağına rivayet etmektedir.

Rüyada taziyeye gitmek oturduğu koltuğun kendisine gurur ve güç vereceğine, her istediği şeyin gerçekleşeceğine, yaşayacağı güzel günlerin de çoğalacağına rivayet etmektedir.

Rüyada kendi taziyesini görmek bilgisi bulunmayan bazı konularda yeni birşeyler öğreneceğine, iş hayatında çok iyi projeler ortaya koyulması sayesinde dikkat çekileceğine, maddi ve manevi olarak kendisini çok geliştireceğine alamet etmektedir.

Rüyada taziye yemeği vermek atılan adımlar sayesinde çok büyük başarılar ve kazançlar elde edileceğine, rahat ve kolay şekilde yaşamaya başlayacağına, hem de yeni mülkler satın alacağına delalet eder.

Rüyada taziye vermek problemlerinin de çözümlerine kavuşacağına, alın terinin ve tükettiği nefesin kazandıklarına değeceğine, hakkı olanı da sorunsuz ve sıkıntısız şekilde alacağına, sorunların ve sıkıntıların yakın zaman içinde ortadan kaldırılacağına delalet eder.

Rüyada taziyeye gelenleri görmek ele geçen fırsatlar sayesinde çok mutlu olayların gerçekleşeceğine, sıkıntılı ve üzüntülü günlerin mutluluk dolu gelişmeler sayesinde son bulacağına, hayırlı ve iyi kişiler ile kurulacak ortaklık sayesinde çok iyi mevkilere gelineceğine, yüzünün yeniden gülmeye başlayacağına yorulur.

Rüyada taziye yemeği görmek ev yaşantısındaki iyi geçime adeta nazar değeceğine, düğün veya nişan gibi bir durum için tüm akrabaların bir araya gelerek dayanışma içinde olacağına, mali krize gireceğine delalet etmektedir.

Rüyada taziye evi görmek çok daha sosyal bir kişi olup daha büyük bir arkadaş çevresi edineceğine, kudret sahibi olacağına, bir sebeple çok büyük sorunlarla karşılaşacağına delalet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments