Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kalabalık taziye görmek

Rüyada kalabalık taziye görmek

Rüyada kalabalık taziye görmek bankadaki hesabının büyüyeceğine, sıkıntıların tekrarlanmaması için çeşitli önlemler alınacağına, yeni çalışmalar ve alınmış olan borçların ödenmesi için çok büyük bir azimle çalışılacağına ve iş dünyasında çok iyi bir konuma getirileceğine, parasal olarak iyi bir noktaya geleceğine, ekonomik olarak bolluk içinde geçen bir döneme girileceğine, zararlı bir alışkanlığın anne ya da babanın isteği üzerine bırakılacağına, hayalperest bir kişi  olunması sebebiyle bu konuyla ilgili bir işe girileceğine, yorgunluk ve huzursuzluk yaratan durumların kısa zaman içinde son bulacağına, karşısına kendine hayır getirecek temiz ve güzel kapıların açılacağına, eşlerin birbirlerinden çok soğuyacaklarına ve bu durumu ortadan kaldırmak için araya giren bazı kişilerin işlerin daha da içinden çıkılmaz bir hal almasına sebep olacağına işaret eder.

Rüyada kalabalık taziye gördüyseniz:

  • Kısa seyahatler katılımda bulunmak istediğiniz projelerle ilgili iyimserliğinizi arttırabilir.

Rüyada kalabalık taziye görmek başına üzüntüye neden olacak olaylar geleceğine, alınan haberler doğrultusunda çok büyük kazanç getirecek ve maddi sorunları tamamen ortadan kaldıracak olaylar yaşanacağına, kazançlı işlere girileceğine, yaşanan kötü anıların silineceğine, uğranılan zararların telafi edileceğine, maddi olarak çok rahat edilecek bir çalışma ortaya konacağına delalet eder.

Rüyada taziye evine gitmek dolayısıyla ekonomik gücünün azalacağına, karanlık ve kötü günlerin yakında olduğuna, girilen işlerde bir türlü düzen sağlanamayacağına, zahmete ve derde düşeceğine işaret eder.

Rüyada kendi taziyesini görmek insanlarla anlaşmazlıklara düşeceğine, tekin olmayan kimselerle hareket edeceğine, aklındaki şeytanı yenmeyi başaramayarak ona uyacağına, sevdiği bazı kişilerden büyük ihanet göreceğine, hayatının kötüye doğru gideceğine, kariyer planının altüst olacağına inanılır.

Rüyada taziye kabul etmek başarıya giden yollarını açacağına, rahatının da yerine geleceğine, ferahlık veren sözler duymaya tabir olunur.

Rüyada taziye evi görmek iş hayatında daha önce hayal edemediği kadar iyi bir kariyere sahip olacağına, tövbelerinin kabul olacağına, işinin gücünün de rast gideceğine, ruhuna hayrat yapılacağına, öbür dünyada rahat etmesi için çeşitli güzel ve sevap defterinin açık kalmasını sağlayacak bazı şeyler yapacağına ve hayırlı ve güzel bir şekilde dualar edileceğine yorulmaktadır.

Rüyada taziye yemeği vermek tabiri caizse dişinden, tırnağından arttırarak tahmin edilemeyecek işler başaracağına, kardeşlerden biri ile bir yolculuğa çıkılacağına, huzursuzluğundan ve hasta ruh halinden kurtulacağına rivayet etmektedir.

Rüyada taziye ziyaretine gitmek yaptığı işten bir türlü kazanç elde edemeyeceğine, zararlı kişilerden uzak durulacağına, sıkıntılarının geçeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada taziyeye gitmek maddi zararının karşılanamayacak boyutlarda olacağına, rüya sahibinin fakirleşeceğine, geçmişte yaşanan sıkıntılı durumların bundan sonra tekrar etmeyeceğine ve kişinin çok daha mutlu ve huzur dolu bir hayata sahip olacağına, maddi olarak çok iyi bir konuma gelineceğine işarettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments