Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada taziye evine gitmek

Rüyada taziye evine gitmek

Rüyada taziye evine gitmek atılan adımların pek yarar getirmeyeceğine, ebeveynlerinden biri ile ilgili bir sağlık sorunu haberi alacağına, tartışmalı geçecek bir toplantıya gireceğine, geçim derdinin olmayacağına, dostlardan zarar görüleceğine, ferah bir haneye sahip olunacağına, yeni bir yol tutulacağına, çok büyük sıkıntılar ve sorunlar yaşanacağına, işsiz olan kişinin iş sahibi olacağına, borcu olan kişinin borçlarını ödeyeceğine işarettir.

Rüyada taziye evine gitmek gördüyseniz:

  • Çevrenize karşı kendinizi kanıtlama isteğiniz doğacak.

Rüyada taziye evine gitmek mutluluğunun, keyfinin, yaşam isteğinin ve enerjisinin de baki olacağına, çektiği sıkıntıları yakın bir zaman içinde hiçbir sorun yaşamadan ortadan kaldıracağına, hayatını ailesine adayacağına inanılır.

Rüyada taziye gitmek varolan sorunlarının üzerine yeni sorunların ekleneceğine, çok kötü günler geçireceğine, işlerinin gün geçtikçe daha kötü bir hal almasından ötürü çok büyük zarara uğrayacağına, çok güzel ve huzurlu günlerin yakında geleceğine ve tüm aileyi mutluluktan uçuracağına, bir sebeple çok daha dikkatli ve akıllıca adımlar atarak uğrayabileceği zararları engelleyebileceğine, işlerin çok hayırlı kazançlar getireceğine, sorunlarının biteceğine, sevdiği kişilerle çok mutlu olacağına alamet eder.

Rüyada taziye ziyaretine gitmek yakında işlerinin aksayacağına, gönül ilişkisi yaşanan bir kişi ile dünyaevine girileceğine, sorunların kısa süre içinde çözüme kavuşacağına, çok büyük başarılar kazanılacak işlere gireceğine, çok etkili ve doğru kişiler ile tanışmasına vesile olacağına rivayet eder.

Rüyada taziyeye gitmek hırsızlık ve yolsuzluk yapmayacağına, birçok kişiden birlikte çalışma teklifi alınacağına ve en kazançlı olanının kabul edileceğine, maldan ve sıhhatten yana bolca nasipleneceğine alamet etmektedir.

Rüyada evinde taziye görmek yakın zaman içinde büyük başarılar kazanacağına, uzun bir süre boyunca bu olayın etkilerinin süreceğine, işinde uzmanlaşacağına ve böylece herkes tarafından takdir edileceğine inanılır.

Rüyada taziye evinde yemek yemek çok büyük başarılar kazanacağına ve huzura ereceğine, fırsatların elden kaçırılacağına, bir sebeple aile huzurunun bozulacağına rivayet eder.

Rüyada taziye evinde olmak itibar, makam ve söz sahibi olacağına, rakiplerine ve düşmanlarına üstün geleceğine, çok hızlı bir şekilde çözüm beklerken bazı aksamalardan ötürü endişeye kapılacağına, çok daha iyilerini yapmak için daha çok çaba sarfedeceğine, daha çok emek vereceğine ve hep daha iyi ve daha güzel şeyler yaparak insanlara örnek olacağına alamet eder.

Rüyada kalabalık taziye görmek uğranacak zararı karşılamak için hiç istenmeyen bir işte çalışılacağına, iş hayatında ve aile hayatında huzurlu günler göreceğine, dünyayı gezmek için yola çıkacak olan rüya sahibinin tüm hayatının bolluk ve bereket içinde geçeceğine yorulur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments