Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada taziye çadırı görmek

Rüyada taziye çadırı görmek

Rüyada taziye çadırı görmek elinden geliyorsa ona borç vereceğine ve daha fazlasını yapmak için de yollar arayacağına, kendini dinine daha fazla vereceğine, kulağa küpe olacak nasihatler alınacağına, masa başı bir işe girileceğine, çevresindeki kişilere de iş veya para anlamında destek vereceğine, uğursuzluklarla karşılaşacağına, kimseyle konuşmayacağına, iş hayatında büyük atılımlar yapacağına, işlerin çığırından çıkacağına rivayet etmektedir.

Rüyada taziye çadırı gördüyseniz:

  • Biraz gayretle bunu yenip, alacağınız teklifleri değerlendirmelisiniz.Bazı kimseler ya da kimse duygusal ilişkilerinizi bile sarsmaya teşebbüs edebilirler.

Rüyada taziye çadırı görmek hayallerin ve umutların boşa çıkacağına, yılların emeğini ve birikimini de böylece kaybedeceğine, okul gibi hayratlar yaptırılacağına delalettir.

Rüyada taziye ziyaretine gitmek işlerinin açılacağına, hayatının yoluna gireceğine, çok kötü durumlara düşeceğine, çok sıkıntılı yollardan ve zorlu zamanlardan geçmekte olduğuna ve çok kötü olaylar ile karşılaşacağına, hem de özel hayatında kısmetlerinin çoğalacağına delalettir.

Rüyada taziye vermek elindeki parayı doğru yatırımlarla büyüteceğine, fakirlikten kurtularak çok daha rahat bir hayata başlayacağına, sorunların ve dertlerin ardı arkasının kesilmeyeceğine, iş alanında tıkanmaların, kavgaların ve rekabette altta kalmanın söz konusu olacağına alamet eder.

Rüyada evinde taziye görmek kendisini bu topluluğa yakın göreceğine, bir arkadaşa maddi açıdan destek olunacağına, sevilen kişilerle bir seyahate çıkılacağına, kötü bir olaydan ötürü kırılan kalbin tamir edileceğine delalet eder.

Rüyada taziye kabul etmek kazançlı çalışmalar yapılacağına, projelerin ve çalışmaların çok ses getireceğine, Allah’ın helal kılmadığı işlere gireceğine, uzun yıllardan beri hayal edilen şeylere kavuşulacağına, iş konusunda büyük atılımlar yapılacağına, güzel çalışmaların gerçekleştirileceğine işarettir.

Rüyada taziye gitmek güzelliklere rast gelineceğine, birine olan borcunu başka birine borçlanarak kapatacağına ve böylece yine borçlanacağına, elde bulunan imkânların çok rahat bir şekilde kullanılacağına ve rahat edileceğine rivayet eder.

Rüyada taziye evi görmek ev huzurunun ve bereketinin gün geçtikçe daha da artacağına, haneye bolluk ve bereket dolacağına, rahatsızlık yaratan bir durumun bir ortadan kaldırılacağına, dertlerin ve tartışmaların yakın bir zaman içinde sona ereceğine, rahatlığa ve güzel bir yaşantının geleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada taziyeye gelenleri görmek çok büyük bazı fırsatlar yakalanacağına, işlerinden olumlu geri dönüşler alacağına, böylece hayatından memnun olacağına yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments