Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada taziye yemeği görmek

Rüyada taziye yemeği görmek

Rüyada taziye yemeği görmek hayal ettiği şeylere kısa zaman içinde kavuşacağına, başarıya ve zafere doymayacağına, sorunlarının çözüleceğine, yüksek mevkilerde işlere gireceğine, sorunlarından ve sıkıntılarından yakında kurtulacağına, haberin gelmesi ile birlikte çok kazançlı işler için girişimlerde bulunacağına, birikim yapma fırsatı elde edeceğine, alın terinin ve tükettiği nefesin kazandıklarına değeceğine, hakkı olanı da sorunsuz ve sıkıntısız şekilde alacağına, kafasının rahatlayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada taziye yemeği gördüyseniz:

  • Karşınızdaki kişinin sözlerine inanmakta zorlanabilirsiniz.

Rüyada taziye yemeği görmek korkulan bir durumla karşılaşılacağına, sorunlu bir kişi ile sürekli tartışılacağına, maddi sıkıntı içine düşüleceğine, rahatlık sıhhat ve huzur içinde olacağına, sorunu kısa bir zaman içinde çok zahmet çekmeden ortadan kaldıracağına işaret etmektedir.

Rüyada taziye evinde yemek yemek giderek daha da moralsiz ve isteksiz bir hale gelmesinden dolayı iş yaşamında da büyük sorunlar yaşayacağına, tazeleneceğine ve canlanacağına, sıkıntılı ve zor günler geçireceğine inanılır.

Rüyada taziye yemeği vermek dost ya da akrabalarından alacağı büyük destek sayesinde kurtulacağına ve bir işten dolayı kötü insanlar ile muhatap olmak zorunda kalacağına, maddi ve manevi olarak çok büyük tatmin sağlayacak bir mevkiye terfi alınacağına, yaşamına yeni bir yön verme olanağına sahip olacağına delalet etmektedir.

Rüyada taziyeye gelenleri görmek parasal sıkıntılarından, ihtiyaçlarını gidermekte çektiği zorluktan ve yaşadığı çileden kurtulacağına, kırılan kalplerin tekrar barışacağına, aile hayatı içinde istenen ve hayali kurulan ne varsa sahip olunacağına yorulmaktadır.

Rüyada taziye kabul etmek emeklerinin bir anda değersizleşeceğine, başarılarının hiçe sayılacağına, Allah’ın kendisine istediği kadar evlat nasip edeceğine, bu evlatların kendisi için çok hayırlı çocuklar olacağına, kıskanılan ve her işi rast giden biri olacağına alamet eder.

Rüyada taziyeye gitmek girdiği işte akıllıca yatırımlar yaparak çok büyük ve hayırlı kazançlar elde edeceğine, kazandıkları ile daha iyi yatırımlar gerçekleştireceğine, çok büyük işlere girip kendisine ve ailesine çok rahat bir hayat sağlayacağına, çevresindekileri kıracak hatta kaybedecek kadar büyük laflar edeceğine, sıkıntılı bir dönem geçirdikten sonra daha büyük zorluklar yaşayacağına delalet eder.

Rüyada taziye evine gitmek sahip olduklarını başkaları ile de paylaşması sonucunda her zaman daha da bereketli bir hayat süreceğine, yaşanan sorunların kısa bir zaman sonra sona ereceğine, içine düştüğü durumu düzeltmek için çok uğraş veren rüya sahibinin amacına ulaşacağına delalettir.

Rüyada evinde taziye görmek bunu Allah’ın kendisi için sunduğu bir hikmet sayacağına, yaşlılığında da rahat edeceğine, parasını ve işini kaybedeceğine yorulur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments