Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada babanı dövmek

Rüyada babanı dövmek

Rüyada babanı dövmek yapacağı işler karşılığında eline geçecek olan kazanç sayesinde büyük başarılar gerçekleştireceğine, kendisine sorun yaratan olayların kısa süre içinde son bulacağına, kişinin evliliğinde her zaman güvensiz, tartışmalı ortamlara maruz kalacağına, geleceğin güzel olacağına ve kişinin yarınlarının kendisi için mutlulukla, başarıyla geleceğine, kariyer edineceğine, rakiplerini mağlup edeceğine, mal mülk sahibi olacağına, ortaya koyduğu projelerin kıskanan kişiler tarafından kötüleneceğine, bunun kendisine büyük bir rahatlık vereceğine, ilk etapta biraz şaşkınlık yaşasa bile daha sonra çok daha rahatlayacağına, işlerin yoluna gireceğine, kötü kişilerin ve paragözlü insanların hayattan uzaklaştırılacağına tabir olunur.

Rüyada babanı dövmek gördüyseniz:

  • Yanıltıcı etkiler var, yanlış kararlar almamaya veya yanıltıcı kişilere inanmamaya çalışmalısınız.

Rüyada babanın seni dövdüğünü görmek ancak yakın bir kişiden kaynaklanacak olan bir sorunun daha büyük bir baş ağrısı yaratacağına ve hem maddi hem manevi olarak kişiye çok büyük darbe indireceğine, lüksünün ve sağlığının da baki olacağına, manevi ve ailevi sorunların gün geçtikçe büyüyeceğine, kötü ve zor günler yaşanacağına yorulmaktadır.

Rüyada babasının annesini dövdüğünü görmek eğitim hayatındaki engellerin birer birer aşılacağına, hayırlı olacak ve mutluluk getirecek izdivaca, karşısına kendisi için hayır, başarı ve huzur getirecek kişilerin çıkacağına, bu kimseler sayesinde yaşamına heyecan, renk ve eğlence geleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada babanın dövdüğünü görmek sevdiğiyle arasındaki ilişkiyi ve bağı kuvvetlendirecek gelişmeler yaşayacağına, ayağının tökezleyip, işlerinin aksayacağına, istenmeyen bazı olayların yaşanacağına delalet eder.

Rüyada babasının kızını dövdüğünü görmek başarılarının devam edeceğine, iflasın eşiğine geleceğine, tazeleneceğine ve şifa bulacağına delalet eder.

Rüyada babasını dövmek rakiplerin kendi kurdukları tuzaklara düşeceklerine, eğitim hayatındaki engellerin birer birer aşılacağına, hayallerinin gerçekleşmesi için ettiği duaların kabul olacağına, korkularından kurtulacağına rivayet etmektedir.

Rüyada anne babayı dövmek hiçbir zaman mutsuz olmayacağına, hane içinde rahatının yerinde olacağına ve bundan sonra kalan hayatının huzur ve mutluluk içinde geçeceğine, işlerinin ve hayatının yoluna gireceğine, kazancının çoğalacağına işarettir.

Rüyada babamın dövdüğünü görmek büyük kazançlar sağlayacağına, kişinin planlarının istediği yönde ilerleyeceğine, beraberinde pek çok arzusuna ulaşacağına, yaşayacağı eğlenceli, zevkli ve keyifli günlerin sayısının artacağına, böylece kişinin hafifleyeceğine rivayet eder.

Rüyada babamı dövmek hayırlı çalışmaların gerçekleştirileceğine, son zamanlarda kötü giden her şeyin düzeleceğine, dertlerin son bulacağına, bir sebeple kendisini beceriksiz ve aciz olarak göreceğine ancak daha sonra çok çabalayarak amaçlarına kısmen de olsa ulaşıp rahat bir hayat sürecek kadar para kazanacağına tabir olunur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments