Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada babamın dövdüğünü görmek

Rüyada babamın dövdüğünü görmek

Rüyada babamın dövdüğünü görmek moralinin yerine geleceğine, karısının çok mutlu olacağına, gözünün başka kimseyi görmeyeceğine, çok rahat bir hayata merhaba diyeceğine ve eline geçen imkânlar zengin biri olacağına, güzellik ve hayır geleceğine, maddi olarak çok zarar edileceğine ve kardeşler arasında bir tartışma yaşanacağına, üzüntülerinin son bulacağına, oturduğu koltuktan emir verecek kadar söz hakkı edineceğine alamet eder.

Rüyada babamın dövdüğünü gördüyseniz:

  • Öfke, pişmanlık veya geçmişle bağlantılı duygular gelecek başarılarınızı olumsuz etkileyebilir.

Rüyada ölmüş babayı dövmek elinin bolluk ve bereket içinde olacağına, elinde avucunda kalan malvarlığını kullanarak çıkış yolları arayacağına, doğru düzgün karar vermekte bir türlü başarılı olamayacağına, kendisini kapana kısılmış gibi hissedeceğine, dik durmaya çalışacağına delalettir.

Rüyada babanın birini dövdüğünü görmek tüm işlerini belli bir plan ve program üzerinden yürüteceğine bu sayede karşısına çıkacak aksiliklerin, engellerin, başarısızlıkların ve kayıpların da daha baştan önünü tıkamış olacağına, emeklerinin boşa gitmeyeceğine, yatırımlarının kendine istediği getiriyi kazandıracağına, toplumda iyi bir yer edineceğine yorulmaktadır.

Rüyada babanı dövmek hayallerini gerçekleştireceğine, ancak daha sonra bir anda her şeyin altüst olacağına ve işe ve iş sahibine zarar verecek hale geleceğine, yarınlarının dünlerini aratmayacağına rivayet eder.

Rüyada babanın anneyi dövdüğünü görmek bir sebeple daha dikkatli ve hızlı olunması gerektiğine, aksi takdirde maddi ve manevi açıdan epey zarara uğranacağına, çok hayırlı kişiler ile tanışacağına, bu kişiler sayesinde gün geçtikçe daha iyi bir duruma geleceğine, tembellikten sıyrılıp daha çalışkan biri olacağına alamet eder.

Rüyada babanın dövdüğünü görmek kazancın yetmez olacağına, yapılan hatalar yüzünden çok büyük üzüntü duyulacağına, maddi ve manevi olarak bir sıkıntı çekileceğine, hayatın kişinin yüzüne güleceğine yorulmaktadır.

Rüyada babasını dövmek kısa süre içinde yarar getirecek bir karar verileceğine, hasretin biteceğine, kırgınlıkların ve kızgınlıkların geçeceğine ve sevilen bir işi ile aradaki mesafelerin aşılacağına, tekin olmayan kimselerle karşılaşacağına, rüyayı gören kişinin geçim sıkıntısının ortadan kalkacağına alamet etmektedir.

Rüyada babasının kızını dövdüğünü görmek borçlarını ödeyip kurtulacağına, rüya sahibinin dost meclislerinde arkadaşları ile toplanacağına, musibetlerden, sıkıntılardan, zorluklardan ve sorunlardan kurtulup rahata erileceğine, zarar edilen işlerin kısa zaman içinde çözüme kavuşacağına delalet etmektedir.

Rüyada babanızın sizi dövdüğünü görmek çok zor olarak görülen işleri kolay bir şekilde çözüme kavuşturacağına, yaşadığı bir rahatsızlıktan Allah’ın izni ile kısa zamanda kurtulacağına ve zor bir dönem geçirdikten sonra kendisini toparlayarak işlerini daha iyi bir hale getireceğine, vefalı bir insan olacağına, sevdiği bazı kişileri kıracağına ve bu yüzden uzun bir süre boyunca üzüntü çekeceğine delalet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments