Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kuru yeşil mercimek görmek

Rüyada kuru yeşil mercimek görmek

Rüyada kuru yeşil mercimek görmek kendini çok halsiz ve mutsuz hissedeceğine, geçim sıkıntısının, yokluğun ve hastalığın baş göstereceğine, sorunların tamamen biteceğine, sıkıntı duyulan konuların ortadan kaldırılacağına, zarar ettiği işlerde durumu düzeltmek için çeşitli çalışmalar gerçekleştireceğine, eş, dost ya da akrabalarından biri ile büyük bir iş yapacağına, parasal olarak gitgide daha kötü bir hale düşüleceğine, ele geçen kazancın Allah yolunda harcanacağına, gerek kısa vadede gerek uzun vadede çok yol katedileceğine, yeni bir iş kapısı bulunacağına, sürpriz gelişmelerle karşılaşacağına tabir olunur.

Rüyada kuru yeşil mercimek gördüyseniz:

  • Sevdiğiniz kişilere duygularınızı göstermelisiniz.

Rüyada kuru yeşil mercimek görmek sorunlarının biteceğine, yaşadığı sıkıntılı durumların son bulacağına, işinin gücünün rast gideceğine, elinin bollaşacağına, sevimsiz bir kişi ile iş yapmak zorunda kalınacağına işarettir.

Rüyada kuru mercimek görmek fırsatların çok iyi ve kazançlı bir şekilde değerlendirileceğine, kar elde edileceğine, hayali kurulan mutluluk dolu hayatın yakalanacağına, sabrının sonunda gönül hoşluğuna ulaşacağına tabir olunur.

Rüyada haşlanmış yeşil mercimek görmek sıkıntılarının geçeceğine, zorluklarının kalmayacağına, yollarının açılacağına ve hayatında düğüm olmuş konuların çözüleceğine, hem aile hayatında hem de iş hayatında çok sıkıntılı durumlara düşeceğine delalettir.

Rüyada pişmiş yeşil mercimek yemek bir sebeple rüya sahibinin neredeyse insanlara küseceğine, çok büyük üzüntü yaşayacağına, başarı kaydedeceğine, iş hayatında çok tanınan ve güvenilen biri olunacağına yorulmaktadır.

Rüyada yeşil mercimek görmek Allah’ın lütuflarını bulacağına, bolluk ve bereket göreceğine, başarılarının önünde hiç kimsenin durmayacağına, emin adımlarla ilerlediği hayatını daha da güzelleştirmek için çevresindeki kimselerle de iş birliği yapacağına tabir olunur.

Rüyada yeşil mercimek yemeği görmek başarılarının bir ömür süreceğine, işleri baltalamak ve kazanılan başarıları kötülemek isteyen kişilerin yenilgiye uğratılacağına, çok üzüntülü olaylar içinde kalacağına işaret eder.

Rüyada yeşil mercimek çorbası içmek böyle işlere kalkışacağına, sorunlarından, sıkıntılarından ve dertlerinden kurtulacağına, iş için çekilen ve yaşanan sıkıntılardan ötürü bir türlü ödenemeyen borcun kısa bir zaman içinde ödeneceğine alamet eder.

Rüyada yeşil mercimek yemek çok hayırlı ve kazançlı bir projeye gireceğine, bu sayede sıkıntı yaşadığı bazı durumları yakında ortadan kaldıracağına, dileklerin kabul olacağına, hayallerin yakın bir zaman içinde gerçeğe döneceğine, sorun ne olursa olsun arkalarında duracağına alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments