Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yeşil mercimek yemeği görmek

Rüyada yeşil mercimek yemeği görmek

Rüyada yeşil mercimek yemeği görmek sıkıntılarından ve sorunlarından büyük bir azim gösterisi sayesinde kurtulacağına, illet hastalıklara yakalanıp kurtulamayacağına, kişinin hayırlı fırsatlarla ve kısmetlerle karşılaşacağına, hayırlı yollara gireceğine, Allah’ın hoşuna giden, güzel ameller işleyeceğine, asla harama ve günaha yakın durulmayacağına, insanlar arasında çok büyük saygı göreceğine, yaptığı çalışmalar ile beklediği başarıları alamayacağına, bu yüzden maddi sıkıntıya düşeceğine, dertlerin ve sorunların kısa süre içinde çözüme kavuşacağına, üzüntülerin gideceğine işaret eder.

Rüyada yeşil mercimek yemeği gördüyseniz:

  • Duygularınızı paylaşmadan önce iyi düşünmelisiniz.

Rüyada yeşil mercimek yemeği yapmak geleceği ile ilgili olarak doğru kararlar alacağına, yaşamındaki engellerin kalkacağına, maddi yükümlülüklerinin hafifleyeceğine, başka işlere girmek için fırsat yaratılacağına, büyük bir proje gerçekleştirileceğine, çok büyük maddi zararlara uğrayacağına, sürekli, yakınında tuttuğu ve çok güvendiği kişilerden birinden ihanet göreceğine delalet etmektedir.

Rüyada yeşil mercimek yemeği pişirmek kardeşlerin el ele vererek bir iş kuracaklarına ve rakiplerin alt edileceğine, kötü ve zor günler yaşanacağına, daha sonra sevdiği tecrübeli bir kişinin vereceği fikirler sayesinde durumu düzelteceğine tabir olunur.

Rüyada pişmiş yeşil mercimek yemek büyük bir sorun yüzünden ertelenmiş olan hayallerin gerçekleştirileceğine, enerjisinin ve verimliliğinin düşeceğine, hayatına daimi olan kazancın, başarının ve mutluluğun geleceğine delalet etmektedir.

Rüyada yeşil mercimek yemek uzun zamandan beri hayal edilen şeylere kavuşulacağına, büyük atılımlar yapılacağına ve rahat bir hayat geçirileceğine, elindekileri de yitireceğine, malının ve parasının da hiç olmasına neden olacağına, rüya sahibi çalıştıkça kendisine cömert davranacağına delalettir.

Rüyada yeşil mercimek yemeği görmek çok büyük bir prestije ve kazanca ulaşılacağına, daha büyük işler almak için referans olarak kullanılacağına, kariyer planında çok büyük aşama kaydedileceğine, ailede rızık yokluğuna düşeceğine, çok sıkıntılı ve zor günler yaşayacağına, kazancının neredeyse yarı yarıya düşeceğine rivayet eder.

Rüyada yeşil mercimek çorbası yemek yaşanan sorunların bu sayede bir anda ortadan kalkacağına, çok üzücü olayların ferahlığa çıkacağına, büyük zorluklar çekerek ödenen borçların yakın bir zaman içinde biteceğine, yorgun ve gergin günler geçireceğine, birçok kişinin dikkatinin çekileceğine rivayet eder.

Rüyada yeşil mercimek yemeği yemek lüks, konforlu, rahat, zahmetsiz ve çilesiz bir hayat yaşayacağına, rüya sahibinin yaptığı bir işten ya da kazandığı bir başarıdan ötürü çok büyük ve kötü bir durumla karşılaşacağına, hem bedenen hem de ruhen şifa bulacağına alamet eder.

Rüyada yeşil mercimek kazancının ve rızkının da garanti olacağına, ancak bu durumun fazla sürmeyeceğine, sabırlı ve azimli olunması sayesinde maddi olarak çok güzel kazanç elde edileceğine, ev ahalisinden birisine yapılan bir kötülüğün bertaraf edileceğine ve mutlu ve huzurlu bir yuvaya sahip olunacağına, eline geçen fırsatları çok hayırlı bir şekilde değerlendireceğine inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments