Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada taze siyah üzüm görmek

Rüyada taze siyah üzüm görmek

Rüyada taze siyah üzüm görmek sıkıntılardan ve sorunlardan uzak olacağına, ticaret ehli kimse olacağına, sektörde ve pazarda önemli bir yer edineceğine, başarılı olunacak bir duruma gelineceğine, maddi durumun orta halli seyir izleyeceğine, bir sebeple sağlık durumunun bozulacağına, huzurun kaçacağına, malın ve paranın bir kısmının fakir fukaraya yardım için  harcanacağına, çevresindeki güzel, iyi kalpli ve hayırlı insan sayısının da artacağına tabir olunur.

Rüyada taze siyah üzüm gördüyseniz:

  • Yapmaktan hoşlanmadığınız işleri yapmakta ısrar etmenizin bir anlamı olmayabilir.

Rüyada taze siyah üzüm görmek deyim yerindeyse zirveye çıkartacak adımlar atacağına, hanesi içinde birlik ve beraberliğin hüküm süreceğine, zarar edilecek bir durumdan sevilen bazı kişilerin araya girmesi ile kurtuluşa erileceğine ve huzur bulunacağına, kişinin toplum nazarındaki saygınlığının ve itibarının yükseleceğine delalettir.

Rüyada siyah taze üzüm görmek akrabalardan herhangi bir destek alınmayacağına ve zor zamanlar geçirileceğine, hastalandıktan sonra aklının başına geleceğine, çok hayırlı ve güzel gelişmelerin yaşanacağına ve bu sayede daha farklı bir şekilde hareket edileceğine delalet etmektedir.

Rüyada taze üzüm yaprağı görmek yaptığı çalışmalarda yaşayacağı bir sorunla birlikte işlerinin kapanacağına, kendisini çok seven bir kişi ile dünyaevine gireceğine, kendisine çok daha fazla yetki verileceğine yorulur.

Rüyada taze kara üzüm görmek bir sebeple arkadaşları ile konu ile ilgili olarak tartışacağına, içine bulunan sıkıntıların sona ereceğine ve anne baba duaları alınması ile mutlu olunacağına, rüya sahibine musallat olan musibetlerin bir birini takip edeceğine delalet eder.

Rüyada taze üzüm görmek kişinin toplumdaki statüsünün yükseleceğine, kendini toparlayamayacağına, kişinin maddi hayatının eskisinden daha iyi olacağına işaret eder.

Rüyada taze üzüm almak özel hayatında mutlu olacağına, üzüntü ve sıkıntıların son bulacağına, sorunlarından ve sıkıntılarından yakın bir zaman içinde kurtulacağına yorulmaktadır.

Rüyada taze üzüm yemek makam sahibi olacağına, mesleğinde başarı ve zafer elde edeceğine, maddi anlamda güçlü bir kişi haline geleceğine ve istediği gibi yaşama lüksüne sahip olacağına, rahatlık sağlayacak kararlar verileceğine tabir olunur.

Rüyada taze beyaz üzüm görmek bir sebeple çok sıkıntılı ve zor duruma düşeceğine, yaşanan kötü olayların unutulması için uzun bir süreliğine inzivaya çekileceğine,  diğer taraftan bu kişiler ile farklı mecralarda büyük bir tartışmanın yaşanacağına, doğru arkadaşlıklar, dostluklar kurduğu için işlerini daha şevkle yapacağına, başarılı bir adım atılması ile işlerin toparlanmaya başlayacağına yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments