Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada taze üzüm almak

Rüyada taze üzüm almak

Rüyada taze üzüm almak hayat içerisinde çok büyük darbeler alabileceğine, her türlü engeli ve zorluğu aşacak kudrete sahip olacağına, yeteneklerinin ve yapabileceklerinin farkına varacağına ve kendi içine yolculuk yaparak, kendisini keşfedeceğine, güzel, sağlıklı ve hayırlı bir ömür geçireceğine, gözyaşına ve kedere boğulacağına, karşısına çıkacak bazı kötü kişiler yüzünden işlerinin sekteye uğrayacağına, el attığı birçok işte zarar edeceğine, hayaller kurulacağına, zor geçen bir iş döneminin kolay bir şekilde atlatılacağına, sevdiği kişi ile tutkulu ve doyasıya bir ilişki yaşayacağına işaret etmektedir.

Rüyada taze üzüm almak gördüyseniz:

  • Bazı planların üzerinden geçme veya bazı düzenlemeleri yenileme ihtiyacı doğabilir.

Rüyada taze üzüm almak kötü giden bir birlikteliğin düzeleceğine, arzu ve emellerin kişinin istediği yönde gerçek olacağına, bir sebeple neredeyse yıkılacağına işarettir.

Rüyada taze üzüm yaprağı görmek hasretin biteceğine, istenilen bir eşyaya, mala ya da bir ziynet eşyasına sahip olunacağına, yaşamı boyunca kendinden çok önce onları düşüneceğine, onlar için çabalayacağına, çok hayırlı işlere gireceğine, hayalini kurduğu ve kavuşmak için epey ter döktüğü bir işi kurmak için kazanç elde edeceğine, çalışmalarının bereketli bir şekilde ilerleyeceğine, şansının açılacağına rivayet eder.

Rüyada taze beyaz üzüm görmek borçların kapanacağına, makamının ve itibarının yükseleceğine, sorunlarından ve sıkıntılarından ötürü çok zor zamanlar geçireceğine, endişe ettiği işlerin son bulacağına yorulmaktadır.

Rüyada taze yeşil üzüm görmek çok iyi ve dürüst birisi olduğu halde kendisine destek olacak ve yardım edecek bir kişi bile bulamayacağına, hayatına yeni bir yön vereceğine, iyileşme göstereceğine, beden ve ruh sağlığının yerinde olacağına işarettir.

Rüyada yeşil taze üzüm yemek düşkün kimselerin elinden tutarak Allah katında sevabı bol bir mümin olarak kabul göreceğine, çok verimli bir çalışma içine girileceğine, karamsar olacağına inanılır.

Rüyada taze üzüm toplamak zorlukların ve üzüntülerin geride kalacağına, duygularının karşılıklı olacağına, bunun kendisi için büyük bir şans olacağına alamet eder.

Rüyada taze siyah üzüm görmek şansının kötüye gideceğine, işlerin büyük kazanç kapıları açacağına, kazancın artması ile birlikte yardıma muhtaç kişilere yardım edileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada taze üzüm yemek istediği herşeye ulaşabileceğine, bir sebeple doğru yoldan sapacağına, zaferlerle ve başarılarla dolu bir çalışma hayatı olacağına işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments