Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada siyah taze üzüm görmek

Rüyada siyah taze üzüm görmek

Rüyada siyah taze üzüm görmek geçim sıkıntısından kurtulacağına, herkesten ırak bir şekilde yaşayacağına, hiç beklemediği bir işle ilgili olarak bir teklifin gelmesi üzerine yeni bir adım atacağına, başarıların çoğalacağına, zenginliğe kavuşulacağına, hedeflere ulaşılacağına, hayallerin gerçekleştirileceğine, uzun yıllar yaşayacağına, her geçen gün sorunların artacağına, kara kara düşünür olacağına, nahoş sözler işiteceğine, kendisini çok kötü hissedeceğine ve içinde bulunduğu durumdan çok rahatsız olacağına yorulur.

Rüyada siyah taze üzüm gördüyseniz:

  • Akşam saatlerinden itibaren, duygusal tartışmalara girmemeye gayret etmelisiniz.

Rüyada siyah taze üzüm görmek işlerinin çok hayırlı ve güzel bir hal alacağına, aksilikler yüzünden kısa sürede büyük kazanç getirecek bir işin elden kaçacağına, büyük ve hayırlı başarılar kazanacağına işarettir.

Rüyada taze siyah üzüm görmek büyük bir zarar göreceğine ve çok büyük bir hayal kırıklığına uğrayacağına, anne babası ile ilgili kötü ve üzücü haberler alacağına ve uzun zamandan beri beklediği şeylerin gerçekleşmeyeceğine, sıkıntılarının biteceğine, parasının ve malının çoğalacağına alamet etmektedir.

Rüyada taze beyaz üzüm görmek keyifli ve eğlenceli günler geçireceğine, kısa sürede istenilen noktaya gelineceğine, ancak yakın bir arkadaşın bulacağı bir kaynak sayesinde sorunun ortadan kalkacağına, projenin gerçekleştirileceğine rivayet eder.

Rüyada taze üzüm almak sözünün ise herkes tarafından dinleneceğine, bir sebeple kısa da olsa bir bocalama dönemi geçireceğine, hayallerini gerçekleştirmeyi başaracağına yorulmaktadır.

Rüyada taze üzüm görmek işlerini yoluna sokmaya çalışırken daha kötü bir duruma düşeceğine, sevdikleri ile bir arada olacağına, ancak bir anda hiç beklemediği ve neredeyse hayatını değiştirecek bir şeyler ile yaşayacağına, çok mutlu olacağına ve rahata ereceğine inanılır.

Rüyada taze yeşil üzüm görmek ters giden olayların düzeleceğine, böylece kazancın ve özgüvenin artacağına, o masumların bedduasını alacağına delalet etmektedir.

Rüyada taze üzüm toplamak çok güzel ve hayırlı bir eşe ve evlatlara sahip olacağına, çalışma hayatında büyük zararlara maruz kalınacağına, kurulan bir ortaklıktan ötürü büyük zararlara girileceğine, sorunların kısa sürede sone erdirileceğine delalettir.

Rüyada taze üzüm yemek bir elinin yağda bir elinin balda olacağı bir hayatı olacağına, eşi ve çocukları ile çıkacağı bir yolculuktan güzel haberlerle döneceğine, iş yaşantısındaki aksiliklerin, sorunların tez zamanda ortadan kalkacağına, istenmeyen olaylar yaşanacağına rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments