Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada taze üzüm görmek

Rüyada taze üzüm görmek

Rüyada taze üzüm görmek sosyal hayatında da bazı değişiklikler yaşanacağına, işlerinde yaşanan sorunların üstesinden geleceğine, çok büyük ferahlık yaşayacağına, çıkılacak bir yolculukta eşle veya arkadaşla tartışma yaşanacağı için yarı yoldan geri dönüleceğine, hayırlı kişilerle bir araya geleceğine, yaşadığı aksiliklerin ortadan kalkacağına, yoksul kimselerin zengin bir hayat süreceğine, dertlerini ve sorunlarını bir tarafa bırakacağına, kendisini insan içine çıkamayacak kadar güçsüz hissedeceğine alamet eder.

Rüyada taze üzüm gördüyseniz:

  • Olan biten olaylar ya da işaretler bazı konularda boşa kürek çekiğinizi ya da gayretlerinizin boşa gideceğini gösteriyor olsa da, boşa gitmeyecek.

Rüyada taze üzüm yemek büyük sıkıntıların ortaya çıkacağına, sevilen bazı kişilerden ihanet görüleceğine, eline geçen fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendirmesi sayesinde kendisini çok iyi bir yerde bulacağına ve bu sayede çalışmalarını daha çok kişiye ulaştırabileceğine, zenginlik getirecek adımlar atılacağına işarettir.

Rüyada siyah taze üzüm görmek geçim sıkıntısına düşmeyeceğine, dünya nimetlerinin hiç birinden mahrum kalmayacağına, aşk ve para işle ilgili olarak istenen bütün dileklerin gerçek olacağına, niyetlendiği işlere gireceğine alamet eder.

Rüyada taze üzüm yaprağı görmek hiçkimsenin bu duruma müdahale edemeyeceğine ve araya girmeye çalışan aile büyüklerinin de kalbinin kırılacağına, azimli ve hırslı çalışmasının karşılığı olacağına, bir sebeple işlerin kötüye gideceğine yorulur.

Rüyada taze üzüm almak güçsüz ve nefessiz kalacağına, hemen her gününün neredeyse şen kahkahalarla geçeceğine, hiçbir hevesinin yarım kalmayacağına, rızkın ve kısmetin artacağına, maddi manevi zengin bir yaşam sürüleceğine delalettir.

Rüyada yeşil taze üzüm yemek emek verilen ve üzerinde çok çalışılan işlerin istenilen şekilde sonuçlanacağına, hayatının bir anda renkleneceğine, sıkıntılarının biteceğine, parasının ve malının çoğalacağına rivayet etmektedir.

Rüyada taze üzüm görmek sorunların halledilebilmesi için büyük fedakarlıklarda bulunulacağına, muradına ereceğine, sevdiğine kavuşacağına, uzun süreden beri ödenen bir borcun gelecek bir toplu para ile ödeneceğine, kardeşlerin birlikte bir iş  kuracağına alamet eder.

Rüyada taze yeşil üzüm görmek çok zor dönemlerin geçirileceğine, diğer taraftan iş hayatında çok büyük ve güzel gelişmeler yaşanacağına, dişe diş savaşacağına, kariyerindeki değişimin hayırlı olacağına yorulmaktadır.

Rüyada taze kara üzüm görmek büyük ve hayırlı başarılar kazanacağına, sevmediği kişileri yakın bir zamanda hayatından çıkarması sayesinde rahata ereceğine, zor günler geçireceğine, manevi olarak çok büyük bir sıkıntıya düşeceğine, kendisine büyük bir zarar verecek bir adım atacağına, mutluluğunun da hayat boyunca süreceğine işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments