Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada taze beyaz üzüm görmek

Rüyada taze beyaz üzüm görmek

Rüyada taze beyaz üzüm görmek hevesinin kursağında kalacağına, mülk sahibi olacağına, büyük bir kazanç elde edeceğine ve yeni bir haneye sahip olacağına, iş hayatında ve aile hayatında çok sağlam işlere imza atacağına, haramdan ve zinadan uzak duracağına, mutluluğun ve sağlığın daim olacağına, başarısının artacağına, hayatının da istediği gibi yürüyeceğine, çevresindekilere karşı vefasızlık edeceğine, onları gücendireceğine ve çok kıracağına inanılır.

Rüyada taze beyaz üzüm gördüyseniz:

  • Karşılığında bir şey vaat etmeden bazı beklentileri olan kişilere olumlu cevap vermek istemeyebilirsiniz.

Rüyada taze beyaz üzüm görmek hakkın huzurunda el açıp dua ederek tövbekâr olacağına, kendini bundan sonra kötü ve yasaklı olan herşeyden men edeceğine, isteklerine ve hayallerine kavuşamayacağına, kız çocuğu için ise evin hanımının gelirinin artacağına delalet etmektedir.

Rüyada taze üzüm yaprağı görmek hep daha ileriye gitmek için çabalayacağına, çalışkanlığı, inancı ve kendine olan güveni sayesinde niyetlendiği her işte muvaffak olmayı bileceğine, ortaya koyacağı çalışmalar sayesinde kendisine çok iyi bir mevkide iş bulacağına, ticarette şansının düşeceğine işarettir.

Rüyada taze kara üzüm görmek dinine bağlı kalacağına, işlerin her zamankinden daha iyi bir şekilde ilerleyeceğine, işlerinin çoğalacağına alamet eder.

Rüyada siyah taze üzüm görmek hastalanacağına, kazançlı işlere gireceğine, ortaklıklar varsa da bozulacağına rivayet etmektedir.

Rüyada taze üzüm toplamak ibadete ağırlık verileceğine, sorunların halledilebilmesi için büyük fedakarlıklarda bulunulacağına, üzecek ya da hasta edecek kadar büyük bir hayal kırıklığı yaşamayacağına, ancak hemen ardından büyük bir atılım yapılarak çok iyi bir iş hayatına sahip olunacağına delalettir.

Rüyada taze üzüm almak nefsine yenileceğine ve şeytana uyacağına, ortak olarak gireceği bir işte ihanete uğrayacağına, hayırlı kazançlar elde edeceğine, önünü kesmek isteyen bazı kişilere rağmen işinde iyi bir şekilde ilerleyeceğine, kendisine uygun bir kişi ile çok hayırlı bir birliktelik yaşayacağına alamet etmektedir.

Rüyada taze üzüm yemek evinin geçiminin zorlaşacağına, sorunlarının kısa zaman içinde biteceğine, kariyerindeki değişimin hayırlı olacağına alamet eder.

Rüyada taze üzüm görmek kişinin geri planda kalacağına, itibar kaybedeceğine, çok büyük ve hayırlı çalışmalara girileceğine, çok sıkıntılı ve üzüntülü günler geçirileceğine, çok sevilen ve değer verilen insanlar ile araya çok büyük mesafeler konulacağına işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments