Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada taze kara üzüm görmek

Rüyada taze kara üzüm görmek

Rüyada taze kara üzüm görmek bütün boş zamanlarını sosyal aktivitelerle dolduracağına, aile hayatında ters giden şeylerin düzeleceğine, verilen sözlerin uğranacak bir kriz nedeniyle tutulamayacağına, güzel giden bir ilişkinin bozulacağına, haksız kazanç sağlayan bir kişi yüzünden başın belaya gireceğine, ilerleyen yıllarda şöhretli hale geleceğine, sevdikleri ile bir araya geleceğine ve onlarla sıkı muhabbet kuracağına, keyfinin ve geçiminin yerinde olması sayesinde de insanlarla olan muhabbetinin koyulaşacağına ve güzelleşeceğine, şansının açılacağına, ticaretinin genişleyeceğine, her işin üstesinden rahatlıkla gelebileceğine, bu sayede hiçbir zaman iş ile ilgili bir sorun yaşamayacağına delalettir.

Rüyada taze kara üzüm gördüyseniz:

  • Kendinizi ifade zorluğu hissettiğinizde tartışmalardan kaçının.

Rüyada taze kara üzüm görmek deyim yerindeyse kişinin koltuklarının kabaracağına, hatalı ve kusurlu işler yapacağına, başkalarının hakkına giz dikip, tüyü bitmemiş yetimin rızkına göz dikeceğine, bir sebeple zor bir döneme girileceğine, verilen bütün emeklerin heba olacağına rivayet eder.

Rüyada taze üzüm toplamak hayat boyu refah içinde ve huzurlu bir şekilde yaşaması için gereken miktardan daha çok kazanç elde edeceğine ve büyük bir zenginliğe sahip olacağına, yeni bir sayfa açacağına, kendisini çekemeyen insanları yenilgiye uğratacağına işarettir.

Rüyada taze beyaz üzüm görmek yaptığı işlerde her zaman zirveye oynayacağına, her şeye değecek kadar yüce, kutsal ve güzel duygular yaşayacağına, kötü ya da yetersiz işlerin altına imzasını atmayacağına işaret etmektedir.

Rüyada taze siyah üzüm görmek kazanılan paranın artacağına, iyi ve kolay geçim halinde olacağına, üzüleceğine, mutsuz ve huzursuz olacağına yorulur.

Rüyada taze üzüm görmek güzel bir olayı mahvedip, hayatı boyunca pişmanlık duyacağına, yakın bir zaman içinde karşısına çıkacak ve işlerini sıkıntıya sokacak olan bir durumu ortadan kaldırmak için sahip olduğu bilgileri kullanacağına, bir ev alma konusunda kısa sürede önemli adımla atılacağına yorulur.

Rüyada siyah taze üzüm görmek bağışıklığın zayıflamasından ötürü sağlık sorunları yaşanacağına, rakipler tarafından kötü durumlara düşürülmeye çalışılacağına, hayırlı bir şekilde başlayan işlerin zarar getireceğine, isteklerinde herhangi bir engelle ya da problemle karşılaşmadan gönlünce başarılar elde edeceğine, feraha ermeye yorulur.

Rüyada taze üzüm almak hasret çekenlerin buluşacağına, ağız tadını ve keyfini yitireceğine, daha güzel ve daha iyi yaşayacağına yorulmaktadır.

Rüyada yeşil taze üzüm yemek sorunların ve dertlerin en kısa süre içinde son bulacağına, üzüntü duyulmasına sebep olan durumların ortadan kalkacağına ve düşmanlık yapanların kendi dertlerine düşeceğine, zenginliği bulacağına, güzel işler yapacağına yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments