Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada taze incir görmek

Rüyada taze incir görmek

Rüyada taze incir görmek kendisine kar getirecek yatırımlar yapacağına bu sayede hayatının çok daha rahat, kolay ve zevkli hale geleceğine, parasının, malının ve aşının da çoğalacağına, üzerindeki yükün az da olsa hafiflemesinin sağlanacağına, işlerini çok daha iyi bir duruma getireceğine, borçların kolaylıkla kapanacağına, sorunlarının yakın bir zaman içinde sona ereceğine, elini verdiği bir işe sonradan kolunu da kaptıracağına, başarılarının azalacağına, mallarının eksileceğine delalet eder.

Rüyada taze incir gördüyseniz:

  • Bazı tekliflerde veya davetlerde bulunmadan önce, çok iyi düşünmelisiniz.

Rüyada taze incir toplamak hayalini kurduğu mevkiye ya da okula kavuşacağına, verdiği emeğin hakkını sonuna kadar alacağına, üzerinde uzun zamandan beri kafa yorduğu bir çalışma sayesinde çok büyük maddi güce erişeceğine, hiçkimsenin bu duruma müdahale edemeyeceğine, sorunların günden güne artacağına, ele geçen fırsatların heba edileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada taze incir görmek bir sebeple kendisine sıkıntı veren durumlardan kurtulması ve rahat hareket edebilmesi için bazı atılımlarda bulunacağına, başarıların artacağına, işlerin yoluna gireceğine, kazançlı işlere girileceğine delalettir.

Rüyada taze incir yediğini görmek kişinin çevresinde ona yol gösterecek çok sayıda insan olacağına, maddi konularda destek olacak bir ortak bulunacağına, deyim yerindeyse hevesin kursakta kalacağına, şanssızlık yaşanılacağına ve girilen işlerden elin boş dönüleceğine yorulmaktadır.

Rüyada taze yeşil incir görmek kendisini çok iyi yerlere götürecek bazı adımlar atacağına ve işlerini gün geçtikçe daha da büyüteceğine, atılan bazı adımların çok büyük sorunlara sebep olacağına, yapılan işte çalışanlardan birinin hatası yüzünden büyük bir parasal kayba uğranacağına ve sevilen bir kişinin yardım çağrısına içinde bulunulan kötü durumdan ötürü olumlu cevap verilemeyeceğine, anlayışlı ve hoşgörülü bir kişi ile evlenileceğine yorulur.

Rüyada taze siyah incir görmek aşama göstermeyeceğine, ekmeğinin bereketleneceğine, aksaklıklardan ötürü bir türlü ilerlemeyen bir proje yüzünden yatırımcılarla karşı karşıya gelineceğine rivayet etmektedir.

Rüyada taze incir yemek kırılan kalplerin barışacağına, ikisinin de hayatlarını baştan sona değiştireceğine, istediği gibi sonuçlanması sayesinde kişinin hedeflerine çok daha fazla yaklaşacağına ve hayalini kurduğu yaşama kavuşması için umutlarının yeşereceğine inanılır.

Rüyada taze ayakkabı giymek işlerine verimin hâkim olacağına, ticaretinin kusursuz ve sorunsuz şekilde ilerleyeceğine, bazı kişiler ile iş ile ilgili ortaklıklar kurulacağına inanılır.

Rüyada taze üzüm görmek şansının ve bahtının açılacağına, hayatının güzelleşeceğine, her şeyin etiketinin iki katına çıkıp, insanların alım gücünün azalacağına, sorunlarından kısa zaman içinde kurtulacağına, büyük atılımlar gerçekleştireceğine işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments