Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada taze nohut yediğini görmek

Rüyada taze nohut yediğini görmek

Rüyada taze nohut yediğini görmek sıkıntılarını ve sorunlarını kısa süre içinde atlatacağına, ortak olarak gireceği bir işte ihanete uğrayacağına, kişinin çocuk hasreti çekeceğine, yuva özlemini dindirmek için arayışlara gireceğine, çocuk sahibi olunacağına, iş hayatında iflasın eşiğine gelineceği bir anda gelecek bir haber sayesinde rahat bir nefes alınacağına, manevi açıdan iyi bir dönem geçirileceğine, yaptığı hataları kısa zaman içinde düzelteceğine, sorunların hızlı bir şekilde çözüme kavuşacağına ve sevdiği kişiler ile kâh eğlenerek kâh oynayarak işlerini gerçekleştireceğine, bilerek suç işlemeye ve günahkâr olmaya rivayet eder.

Rüyada taze nohut yediğini gördüyseniz:

  • Maddi veya yaratıcılık gerektiren işlerin altı çiziliyor.

Rüyada taze nohut yediğini görmek çok uzaktaki bir kişiden yaptığı iş ile ilgili olarak çok sevindirici ve çok büyük başarılar kazandıracak haberler alacağına, çok büyük çalışmalar yapıp kazanç elde etmek için çok iyi yollara girileceğine, eğer bu şekilde devam edilir ve ortaya konmuş olan planlar aynı şekilde uygulanırsa çok güzel olaylar ile karşılaşılacağına, tartışmaların sona ereceğine ve doğru adımların atılması sayesinde hayırlı bir işin başına patron olunacağına delalet eder.

Rüyada taze nohut tarlası görmek amaçlarına ulaşacağına, nasıl bir hayat sürdüreceğine, hatta kalplerinin kırılacağına ancak her şey düzeldikten sonra bu kişilerin kalbinin kırıldığının fark edileceğine rivayet eder.

Rüyada taze yeşil nohut görmek alın terinin karşılığını alacağına, ekonomik kayıpların sürekli artacağına, hanede bulunan kişileri çok üzecek bir karar verileceğine, daha büyük ve konforlu bir eve taşınacağına inanılır.

Rüyada taze nohut yemek ağız tadının ve sıhhatinin de yerinde kalacağına, hayal ettiği ancak bir türlü gidemediği tatile çıkacağına, aldığı tüm tedbirlerin boşa çıkacağına rivayet etmektedir.

Rüyada taze nohut yolmak çok daha geniş bir kitleye yayılmak için pek tanımadığı kişiler ile çok büyük iş ortaklığı kuracağına, onların bilgilerinden faydalanmak için savaşacağına, onların hikmetli kişiliklerinden de feyz almak için mücadele vereceğine, masumluğunu ispat edeceğine, alnına sürülen lekeden Allah’ın izni ve yardımı ile kurtulacağına rivayet eder.

Rüyada taze nohut görmek doğru ve kazançlı adımlar atılacağına, çevresindeki herkese yardımcı olacağına, üzücü bazı dedikodular çıkacağına ve bu dedikodular sebebiyle insanlar arasındaki popülerliğin ve saygınlığın biteceğine yorulur.

Rüyada pişirilmiş etli nohut yediğini görmek rahatlığa erileceğine, sorunların çözüme kavuşacağına, başarıya ve zafere giden yolun açılacağına, kendisine yardın etmedikleri için en yakın arkadaşlarına bile küseceğine işaret eder.

Rüyada yeşil nohut yediğini görmek işlerin artacağına, gelirinde alım gücünün artmasını sağlayacak kadar yükselme meydana geleceğine, böylece eğlenceli ve rahat bir hayat geçirmeye başlayacağına, maddi olanaklarını yitirip, alıştığı hayat düzeninin çok aşağısında bir yaşama sahip olunacağına rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments