Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada taze fasulye yediğini görmek

Rüyada taze fasulye yediğini görmek

Rüyada taze fasulye yediğini görmek dualarının karşılığını alacağına ve kendisini çok rahat, hafiflemiş ve mutlu hissedeceğine, büyük bir projenin başına geçileceğine, kendisine çok daha fazla yetki verileceğine, parasal olarak bir kriz yaşanacağına, saygın ve ünlü biri olacağına, anne babayla tatsızlık yaşanacağına, gönlünce bir hayat süreceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından yakın bir zaman içinde hayırlısı ile kurtulacağına yorulur.

Rüyada taze fasulye yediğini gördüyseniz:

  • Dramatik gösteriler söz konusu olabilir.

Rüyada taze fasulye yediğini görmek hayal ettiği bir şeye ulaşma yolunda araya bir engelin daha gireceğine, terslik yaşayacağına, zor ve sıkıntılı günler geçireceğine, yüklü miktarda kazanç elde edeceğine, sorunlarından bu sayede kurtulacağına yorulur.

Rüyada taze fasulye turşusu görmek hayal edilen yeni bir işe sahip olunacağına, yeni bir kazanç kapısı bulunacağına, epey bir süreden beri inişli çıkışlı seyreden işlerin düzene gireceğine, eğleneceğine ve daima afiyette kalacağına, kendi ayakları üstünde durmak için her türlü fırsatı en akılcı şekilde kullanacak olan rüya sahibinin mutluluğunu kendi elleriyle inşa edeceğine, gireceği işlerde başarının uzak olmayacağına delalet etmektedir.

Rüyada taze fasulye pişirdiğini görmek hiçkimsenin cesaret edemediği ya da yapılmaz dediği işlerin kolay bir şekilde yapılacağına, tartışmaların sona ereceğine, hayallerinin birer birer gerçekleşeceğine, başarılarının artacağına, herkesin ayakta alkışlayacağı işler yapacağına alamet eder.

Rüyada taze fasulye kırmak atılacak adımlar sayesinde çok büyük başarılar kazanacağına, maaşta azalmaya veya işten çıkarılmaya yorumlandığı gibi, para konularında talihsizliklerin peş peşe geleceğine, büyük bir emek verilen aile işinde zarar edileceğine delalet eder.

Rüyada pişmiş taze fasulye yemek sıkıntılarının kısa zaman içinde hayırlı bir şekilde sona ereceğine, uzun zamandan beri ters giden işlerinin kısa sürede eline geçen fırsatları iyi bir şekilde değerlendirmesi sayesinde çok güzel gelişmeler yaşayacağına, işlerin bu yüzden epey aksayacağına, işlerini ve sorunlarını tek başına çözmek zorunda kalacağına delalettir.

Rüyada taze fasulye pilav yemek kurulan hayallerin gerçeğe çevrileceğine, farkında olunmadan yapılan bir hareketin sonuçlarının düzeltileceğine, işlerin çok hayırlı ve güzel bir şekilde ilerleyeceğine, sıkıntıların biteceğine, eğitimle ilgili olarak büyük bir adım atılacağına işaret eder.

Rüyada taze fasulye ayıklamak hayır getirecek işlerle uğraşılacağına, hep dua edeceğine, sıkıntısı ve derdi olan herkese destek olacağına işaret etmektedir.

Rüyada pişmiş taze fasulye görmek maddi ve manevi olarak ailesinden büyük destek göreceğine, sıkıntılı bir karar vermek zorunda kalınacağına, hayatta yalnız kalacağı için ruhsal olarak kötü bir dönem geçireceğine alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments