Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada taze incir yemek

Rüyada taze incir yemek

Rüyada taze incir yemek isteklerinin erteleneceğine, sermayesinin çoğalacağına, fırsatların gün geçtikçe daha da artacağına, ne de derdin kişinin yanına uğramayacağına, işlerini yoluna koyacağına, bu sayede çok büyük kazanç elde edeceğine, çok büyük ve hayırlı başarılar kazanacağına, rüya sahibinin, diğer hayallerini ve isteklerini gerçekleştirmek için cesaret vereceğine, gidişatı düzeltmek için verilen kararların endişe ve sıkıntı getireceğine, ortaklar arasında üzüntü duyulacak olaylar yaşanacağına, işlere karışan, kişinin motivasyonunu bozan kimselerin çıkacağına işarettir.

Rüyada taze incir yemek gördüyseniz:

  • Alışılmadık aktiviteler veya farklı yerlere ziyaretler esnasında aşk hayatınızı renklendirebilecek bazı kişilere ilgi duyabilirsiniz.

Rüyada taze incir yemek dostluk, barış, sevgi ve dayanışma içinde yaşamayı seçeceğine, bolluğun ve bereketin düşeceğine, bir süre sosyal hayatından ve lüksünden de yoksun kalacağına rivayet eder.

Rüyada taze siyah incir görmek ancak bir türlü başaramayacağına ve istemeden de olsa işle ilgili geri dönüşü olmayan bir karar vereceğine, müjdeli haberler ve beklenmedik teklifler alacağına, daha önce hiç başa gelmeyen olaylarla karşılaşılacağına, tüm tersliklerin arka arkaya geleceğine işaret eder.

Rüyada taze incir yediğini görmek bir sıkıntısı varsa ona çare bulacağına, işlediğiniz günahlardan dolayı pişmanlık duyup tövbe edeceğinize , çok uzun bir zamandan beri beklenen hayırlı haberlerin en sonunda geleceğine işaret etmektedir.

Rüyada taze yeşil incir görmek kazandığı bu başarılar sayesinde hayallerini gerçekleştireceğine, sadece maddi gücünü kaybetmekle kalmayacağına, ele geçen fırsatların bir bir kaçırılacağına delalet eder.

Rüyada taze incir görmek Allah’a yakınlaşmak için sevap işlerinden geri kalmayacağına, bir sebeple işlerinin kısa süre için aksayacağına, kazancının neredeyse yarı yarıya düşeceğine, adımlarını dikkatli atıp iyi yerlere geleceğine delalet eder.

Rüyada taze incir toplamak sorunlarının ardının arkasının kesilmeyeceğine, hayatın yoluna gireceğine, ticaretin değer ve hız kazanacağına, ortaya koyacağı başarılı çalışmalar ile dikkat çekeceğine, isim yapmış kişiler tarafından büyük bir çalışmaya dâhil edileceğine ve terfi yolunun açılacağına işaret etmektedir.

Rüyada taze fasulye yemeği pişirmek ters giden işlerin de düzeleceğine, gidilen yolda büyük başarılar kazanılacağına, iyileşme göstereceğine, beden ve ruh sağlığının yerinde olacağına rivayet eder.

Rüyada taze yeşil fasulye yemek eve huzur dolacağına, bahtın açılacağına, istenen şeylere kısa süre içinde kavuşulacağına, edilen duaların tutacağına, sağlıkla ilgili sorunların çözüm bulacağına ve uğranılan haksızlıkların düzeltileceğine, kısa bir süre de olsa çaresiz ve eli kolu bağlı oturmak zorunda kalacağına, sorunlarının yakın zaman içinde biteceğine, kısa sürecek bir işe gireceğine, ancak bu işin çok başarılı bulunması sayesinde işin uzayacağına rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments