Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada taze incir toplamak

Rüyada taze incir toplamak

Rüyada taze incir toplamak zahmetli işlerle uğraaşılacağına, koşulları gözden geçirerek en kısa zamanda rahata erişmek için gerekli adımların atılacağına, iki tarafın da çok sevineceğine ve çok mutlu olacağına, çok daha iyi şartlar içinde yaşayacağına, ancak gireceği yolun da çetin olacağına, yaşayacağı tatsız ama önemsiz bir olayla karşı karşıya kalacağına bu durumda daha ziyade kendisiyle uğraşacağına, işinden uzaklaşacağına ve ekonomik rahatlığını kaybedeceğine, huzursuzluğundan ve hasta ruh halinden kurtulacağına, başarılar elde edileceğine inanılır.

Rüyada taze incir toplamak gördüyseniz:

  • Gereğinden fazla iyimser ya da gereğinden fazla kötümser düşünüyor olabilirsiniz.

Rüyada taze incir toplamak uzlaşmacı yaklaşımını kaybedeceğine, eline geçen bütün imkânları kullanarak hayalinde kurduğu hayata kavuşacağına, eğitim hayatına bırakılan yerden devam edileceğine işarettir.

Rüyada taze yeşil incir görmek zorlukların bitmesine, geçim sıkıntısının son bulmasına, kıtlık ve yokluk çekmeyeceğine, kimseye haksızlık etmeyeceğine, yalan söylemeyeceğine, hırsızlık ve yolsuzluk yapmayacağına alamet eder.

Rüyada taze incir görmek refah düzeyinin artacağına, maddi gücünün, keyfinin, neşesinin de yerine geleceğine, aile hayatındaki güzel gelişmeler ile mutlu olacağına, adının lekeleneceği ve bu nedenle çok üzülüp, adını aklamak için uzun süre uğraşmak zorunda kalacağına delalet eder.

Rüyada taze siyah incir görmek ticaretin büyüyeceğine, yaşlılığında da rahat edeceğine, zor durumların sona ereceğine delalettir.

Rüyada taze incir yediğini görmek çok büyük bir sevinç duyulacağına, işlerini yoluna koymak için yeni bir çevreye gireceğine, hem de zengin biri olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada taze incir yemek adının lekelemek için kurulmuş kumpaslardan kendini temize çıkaracağına, ömrünün uzun olacağına, ondan şifa göreceğine tabir olunur.

Rüyada taze fasulye topladığını görmek bazı araştırmalar yapılıp sorunun kaynağının bulunacağına, yaşanan sorunların kısa bir zaman sonra sona ereceğine, büyük bir kazanç elde edileceğine ve bu sayede rüya sahibinin başını sokabileceği bir eve kavuşacağına, hayırlı bir iş için sevilen bir kişiden yardım istenmesine rağmen amaca ulaşılamayacağına alamet eder.

Rüyada taze üzüm toplamak rüya sahibinin hayat koşturmacası içinde sürekli yorulacağına, çok büyük maddi ve manevi sorunlar ile karşılaşacağına, düşünmeden hareket edeceğine işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments