Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada taze ayakkabı giymek

Rüyada taze ayakkabı giymek

Rüyada taze ayakkabı giymek hem rahat hem de huzurlu bir yaşam geçireceğine, aksiliklerin aşılacağına, geçmişten gelen yükleri, sorunları omuzundan atarak hafifleyeceğine, böylece yaşanan uykusuz gecelerin biteceğine, eğleneceğine ve daima afiyette kalacağına, hayallerinin tek tek gerçekleşeceğine, sevdiği kişiler ile sevinçli günler yaşayacağına, ufak girişimlerde bulunup büyük karlar elde edeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada taze ayakkabı giymek gördüyseniz:

  • İçsel kaynaklarınızı özel bir ilişkinize göre yönlendirebilirsiniz.

Rüyada taze ayakkabı giymek yakın bir zaman içinde yaptığı bu şeyden pişman olup etrafındaki insanları bu konuda çok uyaracağına, ele geçen kazancın günden güne daha da artacağına, gönül ilişkilerinizde mutluluğa ereceğinize  alamet etmektedir.

Rüyada taze ayakkabı görmek sevdiği kişiler tarafından uğratılacağı zararlar yüzünden çok büyük üzüntü duyacağına, bir sebeple bir an önce durumu düzeltmesi gerektiğine ve eğer düzeltmezse yakın bir zaman içinde bazı kötü olaylar yaşayacağına, kısmetinin ve bahtının kapanacağına delalettir.

Rüyada sarı renk ayakkabı giymek sağlığının ve rahatının da ömür boyu süreceğine, yakın zaman içinde huzurlu bir döneme girileceğine, onun peşinden çok koşup, çok yorulacağına, fakat her şeyin boş olduğunu sonradan fark edeceğine işarettir.

Rüyada naylon ayakkabı giymek hanesine bolluk geleceğine, başarıların artacağına, beklenmedik bir sebep yüzünden akrabalarla tartışma yaşanacağı yorulur.

Rüyada spor ayakkabı giymek bir rahatsızlıktan ötürü uzun zamandan beri yaşanan endişeli bekleyişin sona ereceğine, hiçbir üzüntü verici olayın kalmayacağına, alınan eğitim sayesinde girilecek bir işte terfi alınacağına, bol kazançlı bir iş hayatına sahip olunacağına tabir olunur.

Rüyada büyük beyaz ayakkabı giymek uzun zaman çalışmakla bile kapatılamayacak zararlara uğranacağına, çok kötü günler geçirileceğine, çok başarılı ve ses getiren bir firma sahibi olacağına, hayırlı terfiler alınacağına inanılır.

Rüyada biri başka biri başka ayakkabı giymek atacağı bazı adımlar ile sorunlarından kurtulacağına ve tüm zararlarını telafi edeceğine, çok büyük ve hayırlı başarılar ve kazançlar elde edeceğine, hayatına mutluluğun, sükûnetin ve huzurun hâkim olacağına yorulur.

Rüyada ayakkabı çizme giymek elini attığı her işin güzel sonuçlanacağına, daha fazla kazanç ve mal varlığı elde etme girişimlerinin havada kalmayıp, kişinin istediği gibi ilerleyeceğine, çok rahat bir döneme gireceğine, aksiliklerin ve sorunların üst üste geleceğine yorulmaktadır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments