Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada taze fasulye ayıkladığını görmek

Rüyada taze fasulye ayıkladığını görmek

Rüyada taze fasulye ayıkladığını görmek hayatında yeni ve temiz başlangıçlara imza atacağına, zor bir işe girileceğine, sorunların, zorlukların ve sıkıntıların ortadan kalkacağına, girdiği bütün işlerde zarara uğrayacağına, etrafındaki insanlardan gereken desteği göremeyeceğine, planlı ve programlı hareket etmesi sayesinde başarılarının artacağına, özellikle değer verilen, yakın görüşülen biriyle arada kırıcı konuşmalar geçeceği için kişinin moralinin bozulacağına, kendisini zor durumda bırakmaya çalışan rakiplerinin çeşitli ayak oyunlarına başvuracaklarına ancak kazdıkları kuyuya kendilerinin düşeceğine, kıskançlık besleyen bir kişi yüzünden tatsızlık yaşanacağına, maddi desteğinin yanı sıra manevi anlamda da bu kimselere elini uzatacağına ve sevap işleyeceğine, kırgınlık ve ayrılık yaşayacağına, bu yüzden uzun bir süre boyunca insanlardan uzak duracağına, sağlığının kötüye gideceğine inanılır.

Rüyada taze fasulye ayıkladığını gördüyseniz:

  • Gereken ilgiyi göstermeniz iş, aşk ya da sosyal yaşamınızdaki sizin için önemli konuları yeniden düzenleyerek sizin için daha yararlı hale getirmenizi sağlayabilir.

Rüyada taze fasulye ayıkladığını görmek işlerinin açılacağına, kazancının artacağına, hayatının da düzene gireceğine, daha iyi gelir elde etmek, maddi durumunu biraz daha düzeltebilmek için farklı işlere başvuru yapacağına, çok zor dönemleri rahat bir şekilde yöneteceğine alamet etmektedir.

Rüyada taze fasulye ayıklamak yaptığı hataları düşünerek bir kez daha yaşamamak için ders alarak, davranışlarını mantık süzgecinden geçireceğine, eline geçecek para sayesinde başkalarına da yardımlarda bulunup, huzur içinde yaşayacağına, yardım isteyen kişilere yardım edileceğine ve hayır duaları alınacağına delalet eder.

Rüyada fasulye ayıklamak daha sonra hayırlı bir kısmet ile evleneceğine, bir bebek sahibi olacağına, iş hayatının tamamen bozulacağına, çok büyük bir mutluluğa ereceğine yorulur.

Rüyada yeşil fasulye ayıklamak yapılan hataların düzeltileceğine, huzur kaçıran olayların sona ereceğine, çok hayırlı ve güzel çalışmalar gerçekleştirileceğine inanılır.

Rüyada pazardan taze fasulye almak çok büyük adımlar atacaklarına, birlikte çeşitli işlere girip büyük kazançlar elde edeceğine ve bu kazançlar ile çok hayırlı başarılar elde etmek için bazı adımlar atılacağına, çeşitli çalışmalar gerçekleştirdiği için çok büyük kazançlar elde edeceğine, canını sıkacak ve epey üzüntü verecek bir durumla karşı karşıya kalınacağına ve saklı kalması gereken birçok şeyin özellikle sırların ortaya döküleceğine işaret etmektedir.

Rüyada haşlanmış taze fasulye görmek alacağı bazı yardımlar sayesinde çok hayırlı ve güzel işlere gireceğine, vakitli bir şekilde kalkılması ve işe başlanması sayesinde çok yol katedileceğine ve zengin olunacağına, kendisini çok iyi bir yere getirecek bir işe gireceğine alamet eder.

Rüyada taze fasulye pişirmek başka bir şehirde yeni bir hayat kuracağına, sorunlarını geride bırakıp huzurlu bir hayat süremeye çalışacağına ve neredeyse kendisi ile aynı yollardan geçmiş hayırlı bir kısmet ile dünya evine gireceğine, çok büyük miktarda paralar kazanacağına, rütbesinin artacağına işarettir.

Rüyada taze fasulye yemeği pişirmek çok büyük yenilikler yapacağına ve her zaman çok daha akıllıca düşünüp kendisini geliştireceğine, rahata kavuşacağına, feraha ereceğine, yaşadığı olayın boyutu hakkında bilgi sahibi olacağına inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments