Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada pazardan taze fasulye almak

Rüyada pazardan taze fasulye almak

Rüyada pazardan taze fasulye almak kendisini çok kötü hissedeceğine, işlerinin yarıda kalacağına, bereketi ve zenginliği bulacağına, varolan sorunlarının üzerine yeni sorunların ekleneceğine, çok kötü günler geçireceğine, işlerinin gün geçtikçe daha kötü bir hal almasından ötürü çok büyük zarara uğrayacağına, tüyü bitmemiş yetimin hakkını yiyeceğine ya da kolay ama doğru olmayan yollardan kesesini dolduracağına, günden güne daha büyük başarılar kazanacağına, bazı ortak işlere gireceğine, rüya sahibinin hayatının bir daha asla önceki gibi olmayacağına, yaşayacağı heyecanın daha önce yaşadıklarının hiç birine benzemeyeceğine, elinden gelen herşeyi yapacağına, aile hayatının hiç olmadığı kadar güzel olacağına, kısa süre içinde daha dirençli bir şekilde işlerine asılacağına ve kendisini daha rahat hissedeceğine delalet eder.

Rüyada pazardan taze fasulye almak gördüyseniz:

  • Uzun süredir kafanızda olan bir konunun cevabını bulabileceksiniz.

Rüyada pazardan taze fasulye almak huzuru yakalayacağına ve hayatının yolunda gideceğine, sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulacağına, rakiplerine çok büyük üstünlük sağlayacağına, attığı her adımda ve yaptığı her çalışmada daha ileri gideceğine, ruhunun tüm kötülüklerinden arınacağına delalet eder.

Rüyada pazardan yeşil fasulye almak düşmanlarının çatlamasına vesile olacağına, şans ve kısmet elde edeceğine, kişinin manevi olarak huzurlu bir ruh haline gireceğine delalet etmektedir.

Rüyada taze fasulye yemek çok hayırlı ve güzel sonuçlar elde edeceğine, yaşam enerjisine ve sağlığına kavuşacağına, sağlık sorunlarının son bulacağına inanılır.

Rüyada taze yeşil fasulye yemek işleri baltalamak ve kazanılan başarıları kötülemek isteyen kişilerin yenilgiye uğratılacağına, sorunların, sıkıntıların ve musibetlerin çözüme kavuşacağına, atılan adımlar sayesinde çok kazançlı bir döneme gireceğine, kişinin karamsar ve üzgün ruh halinden kurtulacağına işaret eder.

Rüyada taze fasulye almak sözünün ise herkes tarafından dinleneceğine, çalışmaların beğeni almayacağına, ilerleyeceğine, yükseleceğine, insanların imrenerek baktığı kimse olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada taze fasulye pişirdiğini görmek kişinin hiçbir zaman derin kederler içine düşmeyeceğine, sevdiklerinin sağlığının da iyi olacağına, ailesinin de koyacağı sermaye ile kendi iş yerini açacağına, işlerin kısa sürede çözüme kavuşacağına, atılan adımların ferahlığa çıkacağına, zorlukların, dertlerin ve üzüntülerin geride kalacağına, iş hayatında yeni bir sayfa açılacağına, kırılan kalplerin tamir edileceğine rivayet eder.

Rüyada taze fasulye pişirmek zararlı kişilerden uzak durulacağına, hayırlı bir evlat sahibi olunacağına, maddi ve manevi açıdan tam bir yıkım yaşanacağına işarettir.

Rüyada etli taze fasulye yemek çok mutlu ve huzurlu bir kişi olacağına, keyfini, neşesini, yaşama isteğini ve tüm huzurunu kaybedeceğine, can derdine düşeceğine ve bu nedenle de çok mutsuz olacağına, farklı kişilerle tanışacağına, yeni yerler göreceğine alamet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments