Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada taze fasulye pişirmek

Rüyada taze fasulye pişirmek

Rüyada taze fasulye pişirmek işindeki verimliliğinin artacağına, çok uzun zamandan beri sıkıntısını çektiği şeylere kavuşacağına, maddi ve manevi çok büyük kazançlar elde edeceğine, birinin başı sıkıştığında diğerinin yardıma koşacağına ve çok uzun yıllar bu dostluğun devam edeceğine, akıllıca adımlar atıp toplum tarafından çok takdir edileceğine, insanlara iyilik yapmaya, özel yaşamından dolayı yaşadığı olumsuzlukları çevresine yansıtmamak için, sıkıntılarını içine atarak, dik durmaya çalışacağına, bunun için resmi kapıları zorlamak zorunda kalacağına, mutluluğunun da artacağına rivayet eder.

Rüyada taze fasulye pişirmek gördüyseniz:

  • Kendinizi ifade etmekte zorlanacağınız bir süreç olabilir.

Rüyada taze fasulye pişirmek dost ya da akrabalardan birinin yapacağı bir hatanın telafi edilmesi için bazı adımlar atılacağına, kaybettiği herşeye geri kavuşacağına, çok güzel bir birlikteliğin ardından verilen kararla dünyaevine gireceğine yorulur.

Rüyada taze fasulye pişirdiğini görmek çıkan bazı dedikodular yüzünden kötüye giden evliliğin düze çıkması için uzun uğraşlar verileceğine  ve büyük bir sabır göstererek zora girmiş bir işin yoluna sokulacağına, gittikçe azalan işlerin ve kazancın günden güne daha da artacağına, disiplinini en üst seviyede tutarak çevresine de örnek olacağına, işinde başarılı olmak için kılı kırk yaracak şekilde hareket edeceğine yorulur.

Rüyada taze fasulye yemeği pişirmek borçlanacağına, geçim sıkıntısı içine düşeceğine, hasret kaldıklarına kavuşacağına ve özlem gidereceğine, kazandığı bu başarılar sayesinde hayallerini gerçekleştireceğine işarettir.

Rüyada dalında taze fasulye görmek gönül hoşluğu ve hafifliği içinde bir hayat geçireceğine, hırsla ve büyük bir inançla ilerleyeceğine, gelecek zamanlar için tasarruf yapacağına inanılır.

Rüyada taze fasulye turşusu görmek şifaya kavuşacağına, deyim yerindeyse elinin iş ve ekmek tutacağına, başarısının önündeki engellerin kalkacağına, mutluluğunun da hayat boyunca süreceğine, kişinin uzun süredir beklediği huzurlu aile ortamına kavuşacağına, ağlamasına ya da dövünmesine neden olacak büyük ve çözümsüz problemler yaşamayacağına tabir olunur.

Rüyada taze fasulye yemek elindeki işi birçok kişiye sevdireceğine, böylelikle sorunlarının tek tek hallolmaya başlayacağına ve hayattan yana şansının döneceğine, eğitim hayatının kaldığı yerden devam edeceğine alamet etmektedir.

Rüyada taze fasulye görmek en büyük sorununun bile tatlılıkla hallolacağına, işlerini, yaşayacağı büyük bir sorun yüzünden kısa süreliğine ertelemek zorunda kalacağına, hiç olmadık bir sebepten ötürü parasal ve ruhsal zarara düşeceğine, beklenen kötü bir sürprize rağmen yola çıkılacağına tabir olunur.

Rüyada taze fasulye yemeği yapmak kendisini üzen ve zor günler geçirmesine neden olan olayları zorluk çekmeden ortadan kaldıracağına, çok büyük ve zor durumlar ile karşılaşacağına, oturup evliliği devamı için bazı kararlar alınacağına, aile bireyleri ile güzel günler geçirileceğine rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments