Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada haşlanmış taze fasulye görmek

Rüyada haşlanmış taze fasulye görmek

Rüyada haşlanmış taze fasulye görmek yaşamdan istediklerini alacağına, borçsuz, sıkıntısız ve güzel yaşayacağına, geniş rızık elde edeceğine, çok büyük çaba göstererek de olsa bu durumun uzun bir zaman içinde düzeltileceğine, işlerini çok iyi bir şekilde tamama erdirdiği için insanların saygısını ve sevgisini kazanacağına, kendisine fırsatlar yaratacağına, zor işlerin altından kalkacağına ve çok uzun bir zamandan beri istediği mevkilere yakın bir zaman içinde geleceğine, sorunlu kişilerle irtibatın koparılacağına, hastalıkla boğuşan bir akrabadan sevinçli bir haber geleceğine, iş yorgunluğunun tavan yaptığı bir dönemde tatile çıkılacağına, çok ağır ve zor işleri daha kolay ve kısa zaman içinde yapacağına yorulmaktadır.

Rüyada haşlanmış taze fasulye gördüyseniz:

  • Bazı konularda size oldukça işe yarar bilgiler verebilirler.

Rüyada haşlanmış taze fasulye görmek ancak yakın bir zamanda tanışacağı birisi ile arasında bazı şeyler olacağına, bu durumdan ötürü çok sevineceğine, herkes tarafından takip edilen ve kıymet gören bir kişi olunacağına, şanssızlık yaşanacağına, başarısızlığa düşüleceğine rivayet eder.

Rüyada haşlanmış yeşil fasulye görmek gereksiz olan maddi külfetinden, ödeyemediği borçlarından, umutsuzluğundan ve üzerindeki ağırlığından kurtulmayı başaracağına, çok iyi ve dürüst birisi olduğu halde kendisine destek olacak ve yardım edecek bir kişi bile bulamayacağına, işinde ustalaşacağına, geniş ve bol rızık elde edeceğine inanılır.

Rüyada haşlanmış kuru fasulye görmek stres nedeniyle uzun zamandan beri yaşanan bir sağlık sorununun tedavisi için bir hekime başvurulacağına, parasının ve malının artacağına ve bu sayede adından da çokça söz ettireceğine, zor durumda kalınacağına rivayet etmektedir.

Rüyada haşlanmış fasulye görmek sıkıntılarından arınıp genişliğe çıkacağına, sağlık sorunlarından ötürü daha doğal ve sağlıklı bir hayat seçileceğine, elinde bulunan imkânları kaybedeceğine, zaman içinde daha hayırlı ve daha güzel bir mevkiye geleceğine, zararlarını alacağı destek sayesinde ortadan kaldıracağına yorulmaktadır.

Rüyada taze fasulye yemeği görmek maddi ve manevi olarak çok rahat edileceğine, çok hayırlı ve güzel çalışmalar gerçekleştirileceğine, yardım edilen kişilerin ihanetle cevap vereceklerine, uzun zamandan beri haber beklenen bir yerden iyi haber gelmeyeceğine işaret etmektedir.

Rüyada taze fasulye ayıklamak hiç olmadığı kadar mutlu olacağına, çok büyük mutluluklar ve sevinçler yaşayacağına, elini attığı her işte büyük kazançlar elde edeceğine, hasta iseniz yakın zamanda şifa bulacağınıza, işlerin çok iyi bir şekilde ilerleyeceğine ve ne kadar emek verilirse o kadar da fazlasının kazanılacağına delalet eder.

Rüyada taze fasulye yemeği pişirmek maddi durumun yakında karşılaşılacak kötü bir sürpriz yüzünden çok bozulacağına, doğru haber almaya, var olan ilişkinizle ilgili kaygılarınızın yüzeye çıkmasına delalet eder.

Rüyada taze fasulye almak kişinin attığı adımların ve beklentilerinin sürekli boşa çıkacağına, yapılan tüm işlerin boşa çıkmasından ötürü maddi durumun bozulacağına, ele geçen fırsatların hayır getireceğine yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments