Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada taze fasulye ayıklamak

Rüyada taze fasulye ayıklamak

Rüyada taze fasulye ayıklamak rahatlığının yaşlılığında dahi bozulmayacağına, rahat bir işe girişle birlikte evlilik konusunda bir karar vereceğine, içinde bulunduğu büyük sorunlardan ve sıkıntılardan kurtulacağına ve rahata ereceğine, zarar ettiği işlerde durumu düzeltmek için çeşitli çalışmalar gerçekleştireceğine, elindeki projeleri gerçeğe çevireceğine, göğün sallandığını görmesi, tüm insanları ilgilendiren bir musibetin baş göstereceğine, geçim kaygısı duymayacağına, çalışmadan da sabit bir gelire sahip olma şansın elde edeceğine, elinde bulunan paranın boşa gideceğine delalet etmektedir.

Rüyada taze fasulye ayıklamak gördüyseniz:

  • Karışıklıklar engel teşkil edebilir.

Rüyada taze fasulye ayıklamak sıkıntılarından ve sorunlarından bir türlü kurtulamayacağına, huzurunu kaybedeceğine, çok sıkıntılı ve üzüntülü günler geçirileceğine, çok sevilen ve değer verilen insanlar ile araya çok büyük mesafeler konulacağına alamet eder.

Rüyada taze fasulye ayıkladığını görmek onlara iş öğreten ve öncülük ederek yol gösteren kişi konumuna geleceğine, epey uğraştıktan sonra sorunu biraz düzelteceğine, dine olan düşkünlüğü ve sevgisi sayesinde insanlara yol gösterecek ve onları dine yöneltecek konuma ulaşacağına delalet eder.

Rüyada fasulye ayıklamak aile hayatında can sıkıcı olayların yaşanacağına, eşler arasına kara kedi gireceğine, ağız tadının ve mutluluğun hâkim olacağına, hayatın gerçeklerini çok daha kolay ve tarafsız şekilde görme yetisine sahip olacağına, bu sayede yaşamına çok daha kolay şekilde yön vereceğine rivayet eder.

Rüyada yeşil fasulye ayıklamak kazancının artacağına,, ancak herhangi bir sorun yaşamadan bu durumdan kurtulacağına, sıkıntıların ve sorunların son bulacağına rivayet eder.

Rüyada bahçede taze fasulye görmek başın borçlularla belaya gireceğine, neredeyse mahkemelik olunacağına, büyük sıkıntılar çekileceğine, atılan adımların boşa gideceğine, ele geçen bir miktar kazancın geldiği gibi gideceğine ve rüya sahibinin bu duruma karşı çaresiz kalacağına, eskiden beri aklınızda olan ve yapmak istediğiniz şeyler için daha fazla emek vermeye başlayacağınıza delalettir.

Rüyada taze yeşil fasulye toplamak kardeşleri ile girdiği bir işte yalnız başına bırakılacağına, daha yeni ve daha güzel projeler ortaya koyacağına, rakiplerine karşı fark atacağına delalettir.

Rüyada taze fasulye pişirmek sorun üstüne sorun yaşanacağına, kazanılacak başarılar ile insanların çok konuştuğu ve takip ettiği bir kişi olunacağına, sanatla ilgili bazı çalışmalar yapılacağına, bu konuda büyük ilerleme kaydedileceğine, kazancın yetmez olacağına yorulmaktadır.

Rüyada pişmiş taze fasulye yemek çektiği çilenin unutulmasını sağlayacak kadar rahatının ve huzurunun yerinde olacağına, sıkıntıların Allah’ın izni ile son bulacağına, gelişiminin hız kazanacağına delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments