Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada fasulye ayıklamak

Rüyada fasulye ayıklamak

Rüyada fasulye ayıklamak çalışmalarla ve projelerle ilgili olarak çeşitli vaatler veren kişilerin sırt çevireceğine ve kara kara düşünmeye başlanacağına, sıkıntılarınızdan kurtulacağınıza, çözümlerin ve şifaların karşısına çıkacağına, ona göre davranacağına, çok yakın bir zaman içinde mutlu olacağı bazı haberler alacağına, kazancının Allah’ın yardımı ile çok büyük oranda artacağına, eğlenceli ve yemekli bir törene konuk olunacağına, alınan hayırlı ve güzel başarılar sayesinde çok iyi ve hayırlı bir noktaya gelineceğine delalettir.

Rüyada fasulye ayıklamak gördüyseniz:

  • Ufak bir takdir ya da teşekkür işareti bir ilişkinizde çok şeyi değiştirebilir.

Rüyada yeşil fasulye ayıklamak çalışmalarının kısa süre içinde büyük kazançlar sağlayacağına, güllük gülistanlık olacağına, karanlık ve zor geçen bir dönemin sona ereceğine işaret etmektedir.

Rüyada taze fasulye ayıkladığını görmek etraftaki insanların dertlerine de çare bulunacağına, sıkıntıya, zorluğa ve darlığa düşeceğine, hayırlı kazançlar elde edileceğine rivayet eder.

Rüyada fasulye ayıklamak bedenen de ruhen de şifa bulacağına, rahat bir hayata kavuşacağına, uzun zamandan beri zorluk yaşatan bir olayın üstesinden gelineceğine, yıpranan sinirlerin çıkılacak olan bir tatil sayesinde düzeleceğine ve alınacak bir hediyeyle birlikte kırgınlıkların unutulacağına tabir olunur.

Rüyada taze fasulye ayıklamak ortaklık yaptığı birisinden ihanet göreceğine, çok büyük maddi zararlara uğrayacağına, Allah’ın kendisine zamansız can kayıpları yaşatmayacağına, vebalı ve ince hastalık vermeyeceğine, bir sırrının bu kişi tarafından düşmanlarına iletileceğine ve malının çalınacağına işarettir.

Rüyada başkasının kafasından bit ayıklamak uzun zamandan beri kapalı olan şansın açılacağına, sonu hoş olmayacak bir yolculuğa, maddi anlamda mücadelelerinin karşılığını alacağına alamet etmektedir.

Rüyada balık ayıkladığını görmek sevdiği kişiler ile gireceği bir iş ile birlikte artan özgüveni sayesinde daha büyük işlere gireceğine, borçlarının artacağına, neşesini ve ağız tadını yitireceğine delalettir.

Rüyada pırasa ayıklamak maddi ve manevi olarak büyük gelişmeler yaşanacağına, dost ya da akraba vasıtası ile çözüleceğine, elini attığı her işte çok iyi işler çıkararak adından sıkça söz ettirip büyük saygınlık elde edeceğine ve uzun zamandan beri hayalini kurduğu herşeye yakın bir zaman içinde kavuşacağına delalettir.

Rüyada kafasından bit ayıklamak bolluk ve bereket içinde geçeceğine ve hiçbir isteğinin havada kalmayacağına, inancının gönülden ve çok yüksek olacağına, bundan sonra sıhhatinin yerinde olacağına ve başarılarının hiç kesilmeyeceğine inanılır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments