Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada mavi tavus kuşu görmek

Rüyada mavi tavus kuşu görmek

Rüyada mavi tavus kuşu görmek yaşadığı üzüntülerin günden güne artacağına ve hayatında çok mutsuz olacağı bir döneme gireceğine, o kimselerden menfaat göreceğine ve fayda bulacağına, işinde yükseleceğine, ailesinin kendisiyle gurur duyacağı işler yapacağına, maddi olarak güç ve kuvvet edineceğine, çok kötü sonuçlar doğuracağına, sıkıntılarını aşacağına, ümidini kestiği bir şeyin gerçekleşmesine, sakin ve güzel bir hayat süreceğine işaret eder.

Rüyada mavi tavus kuşu gördüyseniz:

  • Bir yeteneğinizi veya hobinizi karlı bir yola sokabilirsiniz.

Rüyada mavi tavus kuşu görmek kişinin Allah’ın izniyle kötü kimselerin de şerrinden korunacağına, kendisini üzen ve kıran durumlardan kısmen de olsa kurtulacağına, çok büyük mutluluklar yaşayacağına ve hiç yapmadığı bir işe girerek kendisini deneyeceğine, yardıma muhtaç bir kişiye yardım edileceğine inanılır.

Rüyada evde tavus kuşu görmek yaşanan maddi sorunların elbirliği ile çözüleceğine, kardeşler arasındaki tatsızlıkların tatlıya bağlanacağına, mali olarak birkaç ay boyunca dara düşüleceğine işaret etmektedir.

Rüyada beyaz tavus kuşu görmek evli kişiler için de ikinci bir bebeğe sahip olunacağına, bütçesinin küçüleceğine, sevinç, mutluluk ve bereket dolu haberler alınacağına rivayet etmektedir.

Rüyada uçan tavus kuşu görmek her konuda gelişme gösterileceğine, bundan da son derece mutlu olacağına, afiyette olacağına yorulur.

Rüyada tavus kuşu tüyü görmek yıllar sonra rahat yüzü göreceğine ve sevdiği kişilerin sıkıntılarına derman olacak adımlar atacağına, iş seyahatine çıkacağına ve oradan büyük başarılarla döneceğine, çok güzel çalışmalar yapacağına, aile hayatında çok güzel ve hayırlı haberler alacağına ve çok mutlu ve huzurlu bir hayat süreceğine rivayet eder.

Rüyada siyah tavus kuşu görmek zevki sefa içinde yaşayacağına, hafifleyeceğine, sırtındaki yükten kurtulacağına, en gösterişli arabalara bineceğine işaret etmektedir.

Rüyada tavus kuşunun kuyruğunu görmek kendisine rızık ve kazanç getiren kapıların hiç kapanmayacağına bu sayede hayatının zevki sefa içinde geçeceğine, ne yapılırsa yapılsın işin başında durulmadığı için bir türlü sonuç vermeyeceğine, yakın bir dostla ters düşüleceğine ve talihsiz bir kaza yaşanacağına, herhangi bir problemle karşılaşmayacağına işarettir.

Rüyada tavus kuşu yumurtası görmek sevilen bir kişinin yolundan gidileceğine, kendi dualarının Allah katında kabul olacağına, iş hayatında ve aile hayatında çok iyi günler göreceğine işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments