Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada tavus kuşu görmek

Rüyada tavus kuşu görmek

Rüyada tavus kuşu görmek maddi olarak atılacak bir adım sayesinde zenginliğe kavuşulacağına, yeni kararlar alıp, yeni başlangıçlar yapacağına, hikmet ve fazilet sahibi kimse konumuna geleceğine ve dünya nimetlerinden yana çok şanslı ve kısmetli olacağına, rakiplerini yeneceğine, yaşadığı zorlukların son bulacağına, huzurlu bir kişiliğe sahip olacağına ve başarıların ardının arkasının kesilmeyeceğine, bazı zevklerinden geri kalacağına, konforunu ve rahatını yitireceğine, yeni işler alma fırsatı elde edeceğine, bir türlü işin yoluna girmeyeceğine yorulmaktadır.

Rüyada tavus kuşu gördüyseniz:

  • Uzaktaki bir yakınınız sizden haber bekliyor.

Rüyada tavus kuşu tüyü görmek sıkıntılarından rahatlıkla kurtulacağına, rahat edeceğine, işlerin büyüyeceğine, ticari ve maddi kaybın karşılanacağına, yeni bir iş bulacağına alamet eder.

Rüyada siyah tavus kuşu görmek zor bir hayat sürmeye başlayacağına, çok başarılı işlerin altına imza atacağına, işlerini yoluna sokacağına ve çok mutlu ve huzurlu olacağı bir döneme gireceğine tabir olunur.

Rüyada tavus kuşunu uçarken görmek çok başarılı ve mutlu bir insan olacağına, maddi kayıpların sona ereceğine ve tekrar birikim yapmaya başlanacağına, sorun yaratan olayların yakında biteceğine işarettir.

Rüyada tavus kuşu görmek herkesin takdirinin toplanacağına, bazı büyük kişilerden elinde bulunan iş için çeşitli teklifler alacağına, alınacak maddi destek ve gösterilecek sabır sayesinde işyerinin düze çıkartılacağına alamet etmektedir.

Rüyada tavus kuşu öldürmek yaşadığı kötü olayları yakın bir zaman içinde ortadan kaldıracağına, eline geçen fırsatları çok hayırlı bir şekilde değerlendireceğine, farklı kişilerle tanışacağına, hayatın kişiye her nimetini sonuna kadar sunacağına inanılır.

Rüyada mavi tavus kuşu görmek yapılan hataların kısa süre içinde telafi edileceğine, Allah tarafından müjdeli ve sürpriz gelişmelerle karşılaşacağına, arkadaştan ya da eş dosttan medet umacağına ve bu konuda elinin boş dönmeyeceğine rivayet eder.

Rüyada yavru tavus kuşu görmek insanlara duyduğu güveni kaybedeceğine ve bu nedenle içine kapanarak sessiz ve mutsuz günler yaşayacağına, ancak bu kararın ardından bazı sorunlar yaşanacağına, bilgili, kültürlü ve donanımlı hale geleceğine delalet eder.

Rüyada kırmızı tavus kuşu görmek kendisini dolandırıp para almak isteyen bir kişiler ile karılaşacağına ve kendisinin olmayan bir borcu ödeyeceğine, işlerin ve düzenin bozulacağına ve ortaklıkların biteceğine, manevi olarak da kendisini çok iyi hissedeceğine, kendisiyle gururlanacağı işler yapacağına alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments