Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada tavuktan kaçmak

Rüyada tavuktan kaçmak

Rüyada tavuktan kaçmak söz dinlemeyen, burnunun dikine giden çocuklara ve rüya sahibinin emeklerinin boşa gideceğine, hayırlı ve güzel bir döneme girileceğine, hayır getirecek yollara girileceğine, sorunlu ve sıkıntılı bir şekilde ilerleyen bir projenin başarılı bir şekilde nihayete erdirileceğine, üzüntülerin ve endişelerin kısa sürede çözüme kavuşturulacağına, hayallerinin, isteklerinin, amaçlarının ve beklentilerinin de gerçekleşeceğine, başarıya ve amaçlarına çok yaklaşacağına, başarılı olacağına, maddi açıdan büyük bir ferahlama yaşanacağına, sıkıntıların ve sorunların sona ereceğine rivayet etmektedir.

Rüyada tavuktan kaçmak gördüyseniz:

  • Kapasitenizi veya yeteneklerinizi sorgulamadan bazı iş, görev veya sorumluluklara talip olmuş olabilirsiniz.

Rüyada tavuktan kaçmak dost ya da akrabalardan alınacak yardımlar ile parasal sorunların sona ereceğine ve aile içerisinde yaşanan gerginliklerin yerini genişliğe bırakacağına, bir konu hakkında süren endişeli bekleyişin son bulacağına, eşler arasında bir soğukluğun baş göstereceğine delalet eder.

Rüyada tavuk yem vermek imkanlarının artacağına, kısmetinin ve şansının sadece bir dönem için değil hayatının sonuna kadar açık olacağına, yüzünün kızaracağına inanılır.

Rüyada tavuk boynu görmek üzüntülerinin çok yakında biteceğine, bilakis hiçbir eksiğinin kalmayacağına, yolunda giden hayatının daha kalıcı, başarılı ve mutlu bir düzende devam edeceğine, sorunlarının ve sıkıntılarının son bulacağına tabir olunur.

Rüyada tavuğu tutmak sıkıntılarından bu sayede kurtulacağına, endişe ve üzüntü yaratan olayların yakın zaman içinde düzeltileceğine, işlerin her daim hayırlı bir şekilde yürüyeceğine, manen çok huzurlu ve mutlu olunacağına, kişinin depresif bir ruh haline bürüneceğine tabir olunur.

Rüyada tavuğun yumurtlamasını görmek rahata ereceğine, eğlenceli ve güzel günler yaşayacağına, yaşadığı zorlukların ve çektiği zahmetin sona ereceğine, ekmeğin kesileceğine işarettir.

Rüyada tavuk yediğini görmek rüya sahibini savunanların ise çok sevineceğine, garanti olacak nimete ve kazanca kavuşacağına, hayatı boyunca bir daha fakirlik ve yokluk görmeyeceğine, işlerin bozulacağına, kazancın düşeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada pişmiş bütün tavuk görmek pek çok fırsatı kaçıracağına, yaşayacağı felaketlerden burnu dahi kanamdan kurtulmayı başaracağına, endişe ettiği işlerin son bulacağına delalettir.

Rüyada tavuklara buğday vermek elindeki birikimleri değerlendirip yeni bir ev satın alacağına, ailesine daha iyi yaşam koşulları sağlayabilmek adına işlerini büyütmek için mücadele vereceğine, yapılan işlerde büyük başarılar kazanılacağına, sorunlu kişilerle irtibatın koparılacağına, hayırlı kazançlar elde edileceğine yorulur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments