Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada tavuk boynu görmek

Rüyada tavuk boynu görmek

Rüyada tavuk boynu görmek sevilen kişilerden alınacak güzel haberler ile çok mutlu olunacağına, her şeyin güllük gülistanlık hale geleceğine, tam her şeyden umudunu kesecekken ve elini eteğini çekecekken karşısına çıkacak kapılar ve yollar sayesinde ümidini yeniden kazanacağına, hatalı ve kusurlu işler yapacağına, başkalarının hakkına giz dikip, tüyü bitmemiş yetimin rızkına göz dikeceğine, sıkıntılarının ve sorunlarının kısa zamanda sona ereceğine, maddi konularda kayıplar olacağına ve bu yüzden de daha stresli bir duruma düşüleceğine, çalışmalarının bereketli bir şekilde ilerleyeceğine, başarılı bir kişi olunacağına ve dertlerin biteceğine, kötülüklerden uzak olacağına inanılır.

Rüyada tavuk boynu gördüyseniz:

  • Yeni imkanlar size çok çekici bile görünseler şimdilik çekimser kalmanızda fayda var.

Rüyada tavuk boynu yemek arka arkaya pek çok aksilik ve zorluk ile karşılaşacağına, uzun zamandan beri çok büyük az kazanç getiren bir işin getirisini artacağına, evlenme yolunda adım atacağına yorulmaktadır.

Rüyada tavuk boynu görmek sorunların kısa süre içinde çözüm bulacağına, uzun süreden beri iş hayatında yaşanan maddi sıkıntıların biteceğine, aile içinde de mutluluğunun ve huzurunun artmasına vesile olacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından bu sayede yakın bir zamanda kurtulacağına yorulur.

Rüyada boy abdest aldığını görmek ağız tadına kavuşacağına, eğer hali hazırda böyle bir şey zaten varsa bunun sonucunun rüya sahibini sevindirecek şekilde olacağına, hayırlı bir kısmetin bulunması ile birlikte dünyaevine girileceğine rivayet eder.

Rüyada boynundaki kolyenin koptuğunu görmek kişinin ümidini kaybederek pes etme noktasına geleceğine, borçların kapanmamakla beraber her geçen gün artacağına, yarıda kalmış ya da askıya alınmış olan çalışmaların kısa süre içinde tekrar hayata geçirileceğine, belirsiz günler yaşamayacağına ve önünü göremediği hiçbir riskli işe girmeyeceğine delalet eder.

Rüyada boydan elbise görmek eğlenceli zamanlar geçireceğine, güzel ve olumlu haberler alacağına, rahat bir hayata sahip olunacağına, kendisine gelen bir teklifi kabul edeceğine alamet eder.

Rüyada boynumu görmek sevdiği kişiler ile çok mutlu ve huzurlu bir hayata sahip olacağına, işlerindeki karın artacağına, zorluklarının son bulacağına, işlerinin yoluna gireceğine inanılır.

Rüyada arkadaşını uzun boylu görmek yaşamındaki her şeyin tamamen farklılaşacağına ve sıra dışı bir hale geleceğine, gerek işle ilgili gerek sosyal hayatla ilgili olarak bir sorun yaşanacağına,  maddi olarak büyük bir kayıp verileceğine, maddi ve manevi olarak daha iyi bir duruma geleceğine delalet eder.

Rüyada boynuna anahtar takmak eşinin ve çocuklarının kendisine saygı ve sevgi göstereceğine, geçmiş yıllarda yaptığı kötü şeylerden ve işlediği günahlardan pişman olmasından ötürü bunların Allah katında affedileceğine, daha rahat ve huzurlu bir yaşam süreceğine delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments