Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada tavuklara buğday vermek

Rüyada tavuklara buğday vermek

Rüyada tavuklara buğday vermek umutlarını kaybedeceğine, sorunlarının ardının arkasının kesilmeyeceğine, zararın gittikçe daha da artacağına, aile hayatında kendisine yeni ve daha güzel bir sayfa açacağına, kendi işini kurarak daha büyük kazançlar elde edeceğine, rüya sahibinin başının sıkışması ile ailesinden yardım alacağına, dost sandığı kişilerin ortalıktan kaybolacağına, kişinin kendini kimsesiz ve çaresiz hissedeceğine, karşısına çıkan fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendireceğine, yardıma ihtiyaçları olduğu zaman elinden geleni yapacağına, maddi ve manevi olarak düşecekleri sıkıntılı durumlardan kurtulmaları için çok büyük çaba göstereceğine, konforunun ve keyfinin yerinde olacağına ve hayatının mutluluk içinde geçeceğine tabir olunur.

Rüyada tavuklara buğday vermek gördüyseniz:

  • Çok fazla sayıda iş, rahatsız edici durum veya bir sürü detayla uğraşmanız gerekebilir.

Rüyada tavuğa buğday atmak keyifli sohbetler edeceğine, rahat bir hayat için bazı adımlar atılacağına, işlerinin aksi yönde ilerlemeye başlayacağına, emeklerinin boşa gideceğine yorulur.

Rüyada tavuklara buğday vermek uzun bir süre boyunca askıda kalan bir işin kısa süre içinde tekrar hayata geçirileceğine, ekmeğinin ve kazancının kesilmeyeceğine, karşısına hayırlı kişilerin çıkacağına, gelirinin artacağına, maddi yükümlülüklerinin azalacağına ve yarınların kendisine hayır getireceğine delalettir.

Rüyada biçilmiş buğday tarlası görmek uğursuzlukların ve şanssızlıkların sona ereceğine, aile hayatında ve iş hayatında güzel günler yaşanacağına, yaşanan sıkıntıların ve borçların biteceğine, binbir türlü zahmet çektiği bir işte başına gelen kötü olayların kısa süre içinde düzeleceğine tabir olunur.

Rüyada tarlada buğday toplamak kişinin planlarının istediği yönde ilerleyeceğine, ortaya çıkan bu durumu çözmek için çeşitli yollara başvuracağına ve böyle bir çalışma sayesinde içine düştüğü durumla ilgili olarak çok büyük araştırmalara gireceğine, birikim yapacağına ve dünya nimetlerinden yana sayısız lezzetlerden nasipleneceğine delalet etmektedir.

Rüyada buğday tarlasında olmak zararlı bir kişinin oyununa gelineceğine, yapılan hatalardan ötürü büyük bir kayba uğranacağına, kişinin yaşam şeklinin, alışkanlıklarının, hayata bakışının, düşüncelerinin, inandıklarının ve savunduklarının değişeceğine, kendisini bu duruma düşüren kişiler ile irtibatını tamamen keseceğine inanılır.

Rüyada buğday dağıtmak beklentilerin boşa çıkmayacağına, işindeki verimliliğinin düşeceğine, sorunlu geçen işlerinin yoluna gireceğine işaret etmektedir.

Rüyada buğday bulmak ruhsal açıdan kötü bir duruma düşüleceğine, vefat ya da ölümcül üzücü bir hastalık haberi alınacağına, çok hayırlı ve iyi mevkilere geleceğine ve hayırlı kazançlar elde ederek çok mutlu bir hayat süreceğine ve çok büyük zenginliğe kavuşacağına, düştüğü zor durumdan kurtulacağına işaret eder.

Rüyada buğdayı yıkamak insanlar ile arasındaki sorunları bitireceğine, ekonomik olarak rahatının yerine geleceğine, büyük başarılar ve kazançlar elde edeceğine, bütün sıkıntılarını ve sorunlarını çok emek vererek kısa zamanda ortadan kaldıracağına alamet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments