Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada tavuk yediğini görmek

Rüyada tavuk yediğini görmek

Rüyada tavuk yediğini görmek itibar kazanacağına, oturup evliliği devamı için bazı kararlar alınacağına, aile bireyleri ile güzel günler geçirileceğine, kurulacak bir ortaklık sayesinde büyük başarılara imza atılacağına ve hayırlı bir kısmetle tanışıp dünyaevine girileceğine, insanlar arasında çok saygın bir yere gelineceğine, çok para kazanılacağına, ödemelerinin düzenli olarak gerçekleştirileceğine, belli bir refah düzeyinin ve yaşam kalitesinin olacağına, huzurlu ve işlerin açılacağı bir döneme girileceğine, manevi yönden çok büyük ferahlık yaşanacağına, işinde geniş yetkilerle donatılacağına, emeklerinin heba olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada tavuk yediğini gördüyseniz:

  • Uzakta bulunan bir kadından haber alamadığınız ya da hoşunuza gitmeyecek haberler aldığınız için moraliniz bozulabilir.

Rüyada tavuk döner yediğini görmek problemlerle baş etmekte zorlanacağına, muradının gerçekleşeceğine, sıkıntılarını üzerinden atacağına, çok büyük işlere girerek büyük kazançlar elde edeceğine alamet etmektedir.

Rüyada köpeğin tavuk yediğini görmek çevresinin kötü, art niyetli ve kem gözlü kişilerle dolacağına böylece çok zor, sıkıntılı ve çetin günler yaşayacağına, kendisini çaresiz ve yalnız kalmış gibi hissedeceğine, büyük sıkıntılar çekileceğine, atılan adımların boşa gideceğine, ele geçen bir miktar kazancın geldiği gibi gideceğine ve rüya sahibinin bu duruma karşı çaresiz kalacağına, sıkıntılarla ve sorunlarla karşılaşacağına, geçim derdine düşeceğine inanılır.

Rüyada tavuk yedirmek maddi zarara gireceğine, kendisine yatırım getirecek işlerden istediği sonucu alamayacağına, kapalı olan kısmetinin açılacağına, anne ve babasının her zaman başında olacağına delalet etmektedir.

Rüyada tavuk eti yediğini görmek başarılı bir kariyere sahip olunacağına, aydınlık bir döneme girileceğine, eş dost ya da akrabalar sayesinde çok büyük kazanç elde edilecek çalışmalar gerçekleştirileceğine, hayırlı kazanç kapılarının ardına kadar açılacağına, musibetlerin bir bir ortadan kaldırılacağına, sıkıntıların ve zorlukların hayırlı bir hale geleceğine rivayet eder.

Rüyada tavuk yemeği yediğini görmek sıkıntılı ve zor günler geçireceğine, rahatsızlık duyulan bir konuda beklenmedik bir haber alınmasıyla ferahlığa erileceğine, aile içinde her şeyin yolunda olacağına tabir olunur.

Rüyada tavuk yediğini görmek amaçlarına ve hedeflerine ulaşacağına, zor bir işle ilgili olarak önemli bir sınav vereceğine, böylece büyük kazançlar elde edileceğine tabir olunur.

Rüyada pişmiş tavuk yediğini görmek eski hayatına kısmen de olsa sünger çekeceğine, içine düştüğü sıkıntılardan kurtulmak için çok büyük bir destek alacağına, sorunlarının yakın bir zaman içinde sona ereceğine, çalışmalarının kısa süreli de olsa sekteye uğrayacağına alamet etmektedir.

Rüyada birinin çiğ tavuk yediğini görmek sevincinin üzüntüye döneceğine, hayırlı bir kısmetle dünyaevine gireceğine, kısa süre içinde evlat sahibi olacağına, zahmetli bir işin kolayca halledileceğine tabir olunur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments