Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada tavukların öldüğünü görmek

Rüyada tavukların öldüğünü görmek

Rüyada tavukların öldüğünü görmek belalı kişiler nedeniyle hayatının karışacağına, zararını tamamen kapatacağına, hayallerine ve hedeflerine kavuşacağına, düşmanların barışacağına ve küslüklerin sona ereceğine, başarılı çalışmalara imza atacağına, çok büyük sorunlar ile karşılaşılacağına, sağlığının ve mutluluğunun da yerine geleceğine, bir hastalığa maruz kalacağına tabir olunur.

Rüyada tavukların öldüğünü gördüyseniz:

  • Harekete geçin, bol bol reklamınızı yapmaktan çekinmeyin.

Rüyada tavuk öldürmek övgü dolu güzel ve gurur verici sözler işiteceğine, verdiği emeklerin heba olacağına, çok büyük başarı kazanacağına, kısa süre içinde yüksek bir mevkiye terfi edeceğine yorulur.

Rüyada tavuk öldürdüğünü görmek sevdiği kişilerden kötü sözler işiteceğine, sıkıntıya düşeceğine, huzursuz olacağına, sahip olduğu yetenek ve başarıları sayesinde çok iyi işlere gireceğine, kendisine büyük bir mutluluk kazandıracak bir haber alacağına alamet etmektedir.

Rüyada tavukların öldüğünü görmek dualarına karşılık alacağına, sorunlarla ve sıkıntılarla boğuşulacak bir döneme girileceğine, onlara karşı zafer kazanacağına, ileri gideceğine delalettir.

Rüyada tavuğun öldüğünü görmek bir sebeple çok zor zamanlar geçireceğine, elinde bulunan parayı da bu şekilde harcayacağına, güzelliklere rast gelineceğine, sorunlarının sona ererek çok büyük rahatlama ve sevinç yaratacağına yorulmaktadır.

Rüyada tavuk kucaklamak herşeyin fazlasına kavuşacağına, birçok kişinin ekmek yiyeceği bir işe gireceğine, yüzünün güleceğine, evindeki huzurunun yerine geleceğine ve rızkının çoğalacağına delalettir.

Rüyada beyaz tavuk yumurta görmek aşama göstermeyeceğine ve iyi şekilde sonuçlanmayacağına, mutluluğun günden güne daha da artacağına, heyecan verici gelişmeler yaşayacağına alamet eder.

Rüyada canlı tavuk satın almak sorun yaratan bazı olaylar ile karşılaşılacağına, nasibin de kısmetlerin de artacağına, giden birinin geri döneceğine rivayet etmektedir.

Rüyada komşuya tavuk vermek tartışmaların gün geçtikçe daha da artacağına, evli ve çocuk sahibi kimselerin aile üyeleri tarafından el üstünde tutulduğuna, günlük yaşamında her türlü aktivite ile meşgul olacağına, çok önemli bir sağlık sorunu olmadığı için kısa sürede ortadan kalkacağına delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments