Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada komşuya tavuk vermek

Rüyada komşuya tavuk vermek

Rüyada komşuya tavuk vermek kazancınızın artacağına, sıkıntısız, sorunsuz ve çilesiz bir dönem geçireceğine bu sürede kendisi için çok faydalı, verimli ve bereketli işler yapacağına, buradan kazanılacak paralar ile girilecek işlerde başarılı olunacağına, dolayısıyla da huzuru ve mutluluğu yakalayacağına, art niyetli kimselere rastlayacağına, aile bireyleri ile mutlu bir hayata sahip olunacağına, gururlu bir hayat süreceğine ve prensiplerinden taviz vermeden kendi bildiği gibi düzgün bir şekilde yaşayacağına, gelmez sandığı güzel günlerinin geleceğine işaret eder.

Rüyada komşuya tavuk vermek gördüyseniz:

  • Gelirlerinizi, hayatınızı kazanma biçiminizi veya maddi durumunuzu ilgilendiren bazı konularda değişiklikler söz konusu olabilir.

Rüyada komşuya tavuk vermek kısa zamanda çok büyük bir aşka yelken açacağına, işlerini büyütmek için şans elde edeceğine ve kısmet alacağına, sevilen kişilerle aradaki buzların eriyeceğine, zor zamanların biteceğine, fırsatların gün geçtikçe daha da artacağına delalettir.

Rüyada ölen komşu görmek hanesinde eşi ile sürekli tartışacağına ve güzel bir görmeyeceğine, işlerin düzeleceğine, kötü gününden de geri duracağına rivayet etmektedir.

Rüyada tanıdık komşu görmek bunun da geleceğine, kendisini üzen ve kıran kişileri hayatından çıkaracağına, çeşitli yatırımlarda bulunarak mal ve mülk sahibi olacağına yorulmaktadır.

Rüyada komşunun gelinini görmek kötülüklerle karşılaşmadan yaşanacağına, maneviyatın da zenginleşeceğine, dedikodulara alet edilen ismi nedeniyle insanlarla ilişkilerinin bozulacağına alamet eder.

Rüyada kendini komşunun evinde görmek adının yayılacağına, keyif ve neşe içinde yaşayacağına, aksi takdirde çaresiz kalacağına alamet etmektedir.

Rüyada komşuya odun vermek maddi olarak büyük bir ferahlığa çıkılacağına, herkesin dikkatinin çekileceğine, üzülen bir arkadaşa yardımcı olunacağına, insanlar tarafından komik bulunan ve küçümsenen hayallerini gerçekleştirmeyi bileceğine delalet etmektedir.

Rüyada komşuyu ziyaret etmek uykusunda ne kadar bel ağrısı çekerse o kadar rahatlayacağına, iyileşeceğine, sıkıntılarından ve borçlarından kurtulacağına, bebek gülümsüyorsa işlerin açılacağına alamet eder.

Rüyada komşuda cenaze görmek başarıların ardının arkasının kesilmeyeceğine, zararlı alışkanlıklardan uzaklaşılacağına, ancak o zaman rahat bir nefes alacağına, bunun kişi için olumlu sonuçlanacağına rivayet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments