Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada tavuk kucaklamak

Rüyada tavuk kucaklamak

Rüyada tavuk kucaklamak kaybettiği herşeye geri kavuşacağına, mallarını kaybetme riskiyle karşılaşacağına ve kötü bir dönemden geçeceğine, hasret çekenin sevdiği kişiye kavuşacağına, sıkıntılara ve sorunlara göğüs gereceğine, borçlarını ödeme imkânı elde edeceğine ve Allah’ın kendisine yardım etmesi için ettiği duaların da kabul olacağına, mali sıkıntılarla uğraşmak zorunda kalacağına, çeşitli nedenlerden ötürü ayrılık yaşayanların kavuşacağına, maddi gücünün de daimi olacağına yorulmaktadır.

Rüyada tavuk kucaklamak gördüyseniz:

  • Geçmişe bağlı olaylar duygusal huzursuzluklar yaratabilir.

Rüyada tavuk kucaklamak askıya almak zorunda kaldığı çalışmaları yakın bir zaman içinde nihayete erdireceğine, çevresinin kalabalıklaşacağına, kişinin seçeceği meslekte isim yaparak herkesin takdirini, saygısını toplayacağına delalettir.

Rüyada ölü insanı kucaklamak boş vaktinin hepsini onun yanında geçireceğine ve ileride kendisi gibi herkesin itibar ettiği, inandığı ve sevdiği bir kişi olacağına, rüyayı gören kişinin geçim sıkıntısının ortadan kalkacağına, gerek maddi gerek de manevi anlamda mutluluğu yakalayacağına alamet eder.

Rüyada hayvan kucaklamak sakin bir şekilde ilerleyen bir projeye girip çok emek verdikten sonra hiç istemediği bir sıkıntı yaşayacağına, sağlık sorunlarıyla karşı karşıya kalacağına, daha önce hiç başa gelmeyen olaylarla karşılaşılacağına, tüm tersliklerin arka arkaya geleceğine alamet eder.

Rüyada küçük erkek çocuğunu kucaklamak ona dört elle gönülden bağlanacağına, inancından ve ibadetinden vazgeçmeyeceğine, kişinin tecrübelerinden yararlanacağı biriyle tanışacağına tabir olunur.

Rüyada köpek yavrusu kucaklamak kazancının bereketleneceğine, mutluluk sayesinde işlerinin daha da artacağına, sevdiği kişiler ile arasının düzeleceğine, bir sebeple bazı konularda çeşitli kararlar alınacağına, yapılan hataların tekrarlanmaması için bazı kişilerin fikirlerine başvurulacağına ve en hayırlı yolun seçileceğine delalet etmektedir.

Rüyada kundakta bebek kucaklamak borçlarının ödeneceğine, elinin bolluğa, bedeninin ve ruhunun da şifaya kavuşacağına, işinde tek adam (kadın) durumuna geleceğine, ortaya çıkan sorunların saklanamayacak kadar büyüyeceğine alamet eder.

Rüyada başkasının çocuğunu kucaklamak zahmet verici bir işin kısa zamanda düzeltileceğine, son zamanlarda insanlar ile arasının açılacağına, gerekli ve gereksiz olarak bu dönüp dolaşıp bu işe kendisini kaptıracağına yorulur.

Rüyada hastayı kucaklamak hayal ettiklerini yaşama şansı vereceğine, büyük bir kazanca sahip olacağına, bu sayede büyük bir azimle çalışarak kendi işini kuracağına, eline geçen bütün fırsatları ve yeteneklerini kullanarak işlerini daha iyi bir hale getireceğine, sorunların atılacak zamanında ve doğru adımlar sayesinde sona ereceğine yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments