Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada tavuğun öldüğünü görmek

Rüyada tavuğun öldüğünü görmek

Rüyada tavuğun öldüğünü görmek yapılan hatalardan ötürü uğranan maddi zararların telafi edileceğine, bazı durumlarda yasal süreçleri başlatarak düşmanlarına gözdağı verecek rüya sahibinin bu şekilde rahat edeceğine, arzu ettiği mutlu yuvaya sahip olacağına, kafasının ve içinin rahatlayacağına, yüzünün güleceğine, ancak bir anda hiç beklemediği ve neredeyse hayatını değiştirecek bir şeyler ile yaşayacağına, çok mutlu olacağına ve rahata ereceğine, çevrenizdeki kişilerle ayrılıkların yaşanacağına, bilimden ve bilgiden şaşmayacağına, daha doğru, net bir bakış açısı kazanacağına rivayet eder.

Rüyada tavuğun öldüğünü gördüyseniz:

  • İşleriniz için genç bir insandan yardım almanız mümkündür.

Rüyada tavukların öldüğünü görmek buna karşılık kendisinin de onlara karşı güç ve kudret kazanmanın yollarını arayacağına, birçok dertle muhatap olacağına, makamının yükseleceğine alamet eder.

Rüyada tavuk öldürmek üzüntülerin, endişelerin ve dertlerin biteceğine, yapılan işten yarar yerine zarar görüleceğine, işlerin yaşanacak talihsiz bir durumdan ötürü kesileceğine, kurulan bir ortaklıktan ötürü başın kolluk kuvvetleri ile derde gireceğine, eşlerin ayrılacağına, büyüleyeceğine işaret eder.

Rüyada tavuk öldürdüğünü görmek sürpriz gelişmelerle karşılaşacağına, müjdeli haberler alacağına ve hayal olarak kalacağını sandığı planlarını gerçekleştireceğine, hayırsız kişilerle muhatap olmak zorunda kalınacağına, insanları kıracağına yorulur.

Rüyada tavuğun öldüğünü görmek maddi zarara uğrayarak yokluğa ve darlığa düşeceğine, rahat bir döneme girileceğine, işinin gücünün rast gideceğine, ticaretinin açılacağına rivayet etmektedir.

Rüyada altın yumurtlayan tavuk görmek zarar ettiği işlerde çok büyük rahatlıklar yaşayacağına, kalbine dolan huzurla etrafındaki insanlara da huzur dağıtacağına ve çok hayırlı işlere gireceğine, sosyal çevresiyle olan ilişkilerinde de sıkıntıya neden olacağına inanılır.

Rüyada tavuğu kesmek sevdiği kişiler ile gireceği bir iş ile birlikte artan özgüveni sayesinde daha büyük işlere gireceğine, bir sebeple aile hayatında çeşitli tartışmalar ve kavgalar yaşanacağına, elinde bulunan parayı da bu şekilde harcayacağına tabir olunur.

Rüyada birinin tavuk kestiğini görmek keyfinin yerine geleceğine, işlerinin açılacağına, şükredeceğine, buna karşılık iyilik ve güzellik göreceğine, Allah’ın lütuflarından bolca nasipleneceğine, hastalıkla, musibetle, kötülükle ve zorlukla da karşılaşmayacağına, çocuklarının hayırlı ve vefalı kişiler olacağına, para sıkıntısı olmadan, istediği her şeyi kısa zamanda elde edeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada beyaz tavuk ve yumurta görmek sıkıntılarını ortadan kaldıracağına, elinde bulunan imkânları çok iyi değerlendirip büyük kazançlar elde edeceğine, çalışmaların büyük getirileri olacağına, kendisi için neyin doğru, neyin yanlış olduğuna dair yorumda bulunmakta zorlanacağına işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments