Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada tavukların kovaladığını görmek

Rüyada tavukların kovaladığını görmek

Rüyada tavukların kovaladığını görmek sorunlarını ve sıkıntılarını bu sayede ortadan kaldıracağına, çok hayırlı kişiler ile helal rızk getirecek işlere gireceğine, sevdiği kişilerden alacağı destek sayesinde çok mutlu olacağına ve sevineceğine, bazı büyük sıkıntılar yaşayacağına, yalnız kalınacağına, uğursuz kişiler ve olaylarla karşılaşacağına, bazı adımlar atacağına, koltuğunun da yükseleceğine, sorunların tamamen ortadan kalkacağına rivayet eder.

Rüyada tavukların kovaladığını gördüyseniz:

  • Eğlence olsun diye paylaştığınız fikirleriniz başarı için gerekli tartışma ortamını yaratabilir.

Rüyada tavuğun kovaladığını görmek yöneticiler tarafından çok iyi bir makama getirileceğine, dedikoduların ve karalamaların son bulacağına, kısa vadede yüklü miktarda kazanç getirecek çalışmalara girileceğine, eski ve döküntü bir etek gördüyse yakın zamanda sevdiğinin kalbindeki yerinin kalmayacağına delalet etmektedir.

Rüyada tavukların kovaladığını görmek sofrasının hiçbir zaman aşsız kalmayacağına, isabetli girişimlerde bulunacağına, daha sonra yeni ve çok kazanç sağlayacak projelere girerek çok başarı kazanacağına alamet etmektedir.

Rüyada tavuk kovalamak iş hayatında ve aile hayatında çok güzel şeyler ile karşılaşılacağına, işlerinin gün geçtikçe daha iyi bir hale geleceğine, çok rahat edeceği ve kendisini büyük mutluluklar içinde bulacağı bir döneme gireceğine, ortak olarak çok büyük bir projeye gireceğine, zenginlik kazanacağına, bunun da başarılarına başarı, zenginliğine zenginlik, saygınlığına da saygınlık katacağına rivayet etmektedir.

Rüyada timsah kovalamak çok sorunlu bir işin üstesinden bu sayede geleceğine, başına kötü ve tatsız olaylar geleceğine, içine düştüğü kötü durumdan ötürü kendisini suçlayacağına delalettir.

Rüyada kurbağanın kovaladığını görmek yarıda kalmış ya da askıya alınmış olan çalışmaların kısa süre içinde tekrar hayata geçirileceğine, ibadetlerini tam olarak yerine getireceğine, aileye büyük bir ev alınacağına işaret etmektedir.

Rüyada kedinin kovaladığını görmek moralinin her zaman yerinde olacağına, kişinin bazı değişiklikler yapmak suretiyle kazancını farklı yollardan elde edeceğine, çalışan sayısını artırarak, hem verimi yükselteceğine, hem de başka insanlara ekmek kapısı aralayacağına, hastalıklarının iyileşeceğine, üzüntüden ışığı sönmüş olan gözlerinin yeniden parlayacağına rivayet eder.

Rüyada tanımadığın birini kovalamak işlerinin yolunda gideceğine, eşi ve çocukları ile ağız tadı ve iyi geçim içinde olacağına, sırtını yastığa yaslayarak rahat şekilde yaşayama fırsatı elde edeceğine, çok büyük insanlar arasına gireceğine inanılır.

Rüyada boğa kovaladığını görmek kötülüklerin kişinin hayatından uzaklaşacağına ve her konuda sınırsız bir şans elde edileceğine, çok büyük ve sorunlu olayların altından çok rahat bir şekilde kalkılacağına, tanıdık vasıtası ile hayırlı bir iş kapısının açılacağına delalettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments