Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada tavuk kovalamak

Rüyada tavuk kovalamak

Rüyada tavuk kovalamak anne babaya müjde verileceğine, bahtının ve geleceğinin kendisi için çok hayır getireceğine, üzücü haberler alacağına, zarar ettiğini düşünürken bu işten kat be kat gelir elde edeceğine, aile bireyleri tarafından deyim yerindeyse kendisine cephe alınacağına, uzun bir zaman çekilen sıkıntıların daha devam edeceğine, hayatının düzene gireceğine, emeklerinin karşılıksız kalmayacağına, ancak önce kısa bir süre de olsa sıkıntı çekeceğine, daha sonra hayırlı işlere gireceğine, işlerinin çok iyi bir hal alacağına alamet etmektedir.

Rüyada tavuk kovalamak gördüyseniz:

  • Arkadaşlıklarınızı güçlendirebilir, dış görünüşünüzü yenileyebilirsiniz.

Rüyada tavuk kovalamak güleceğine, eğleneceğine, keyifleneceğine ve sevdiği kişi ile baş başa olup uzun saatler geçireceğine, onu doyasıya yaşayacağına, yakın bir zamanda çok büyük kazançlar elde edilerek iş kurma konusunda adım atılacağına, yapılan şeylerin karşılığının fazlası ile alınacağına, sayılan ve sevilen bir kişi olunacağına ve üzüntü çekilen bir dönemin biteceğine, ticaret ile uğraşılıyorsa bol kazanç getiren ortaklıklar yapılacağına delalettir.

Rüyada tavuğun kovaladığını görmek hayatı baştan aşağı olumlu bir şekilde etkileyecek fırsatların elde edileceğine, bolluk ve bereketin artacağına, bir anda gelecek bir haber sayesinde rahat bir nefes alınacağına, ancak daha önceden kendisini tanıyan kötü kalpli ve zalim birisi tarafından yine kötülüğe çekilmeye çalışılacağına delalettir.

Rüyada tavukların kovaladığını görmek yapılan hataların büyük belalar getireceğine, hayırlı kız evlatlara sahip olacağına, çok mutlu bir hayat yaşayacağına ve çok büyük bir bolluk ve bereket içinde yaşayıp rahat ereceğine, rahat ettiği bir döneme gireceğine inanılır.

Rüyada arı kovalamak çok büyük ve hayırlı destekler kazanacağına, zararlı bir alışkanlığa başlanacağına, bu kötü durumların üst üste gelmesi sebebiyle çok büyük bir vicdan muhasebesine gidileceğine, dertlerinin biteceğine, böylece kendisini işine ve ailesine daha çok vereceğine ve herşeyin bu sayede çok daha keyifli bir hal alacağına işaret etmektedir.

Rüyada bir adamın sizi kovaladığını görmek kızgınlıkların ve kırgınlıkların biteceğine ve hasreti çekilen bir kişiye kavuşulacağına, büyük bir hayalini gerçeğe çevireceğine, atacağı hayırlı adımlar ve vereceği kararlar sayesinde çok mutlu ve güzel günler göreceğine, aile hayatı içinde büyük mutluluklar yaşayacağına, çok hayırlı ve helal rızıklara kavuşacağına yorulmaktadır.

Rüyada balık kovalamak tartışma, kavga ve stresin bir türlü sona ermeyeceğine, böylece zor durumda kalınan ve maddi sıkıntı çekilen bir dönemin kapanacağına, atılan adımların ve ele geçen fırsatların pek kazanç getirmeyeceğine işaret etmektedir.

Rüyada ineği kovalamak yeni insanlarla tanışacağına veya kalıcı ve güvenilir dostlar edineceğine, aşka ve sevgiye olan inancını kaybedeceğine, maddi ve manevi olarak rahat edeceğine, keyifli, eğlenceli ve heyecanlı günler yaşayacağına delalettir.

Rüyada civciv kovalamak varolan sorunlarının üzerine yeni sorunların ekleneceğine, işlerinin açılmasıyla gelirinin bir anda ikiye katlanacağına, borcunun tamamen sıfırlanacağına ve kara geçip artık para biriktirip, yatırım yapabilme imkânı elde edeceğine, giyim kuşamına ve dış görünüşüne daha fazla önem vereceğine, yaşadığı sıkıntılı ve sorunlu durumları yakın bir zaman içinde ortadan kaldıracağına alamet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments