Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yumurta yumurtlamak

Rüyada yumurta yumurtlamak

Rüyada yumurta yumurtlamak sevdiği kişilerle kurduğu ortaklılarda büyük kazançlar elde edeceğine, sağlığının çok iyi bir şekilde olacağına, borçlanacağına, geçim sıkıntısı içine düşeceğine, iş hayatında zararlı adımlar atılacağına, fakirlik ve yokluk göreceğine, sorunların kalmayacağına, her geçen gün daha mutlu ve daha hayat dolu olunacağına, her işinden yana büyük başarılar elde edeceğine, dileklerinin gerçekleşeceğine delalet eder.

Rüyada yumurta yumurtlamak gördüyseniz:

  • Değişimden kaçmayın.

Rüyada yumurta yumurtlamak rızkın da aynı oranda çoğalacağına, tüm ülkenin bahsedeceği çalışmalar gerçekleştirileceğine, rahatsızlık yaratan durumların eş, dost ya da akrabalar sayesinde bertaraf edileceğine ve asabın bozulmasına sebep olan kişilerin hayattan çıkarılacağına, sevdiği kişilerden birinin başının sıkıştığı ve zor duruma düştüğü bir durumda yardımına koşacağına işarettir.

Rüyada yumurtladığını görmek hayatına sakinlik, bereket ve huzur geleceğine, dilediği gibi harcama ve alım yapacağına, sevdiği kişiler ile çok rahat ve huzurlu bir hayata sahip olacağına, herhangi bir sağlık sorunu yaşamayacağına, varolan sorunlarının sona ereceğine rivayet eder.

Rüyada papağanın yumurtladığını görmek işleri baltalamaya çalışan kişilere rağmen herkesin dikkatini çekecek çalışmalara imza atılacağına, kazancın arttırılması için ikinci bir işe girileceğine, kendi işini kurup hayallerini teker teker yerine getireceğine inanılır.

Rüyada tavuk yumurtladığını görmek hayatın tüm nimetlerinden de sonuna kadar faydalanmaya, kazana ve haklı çıkan tarafın kendisi olacağına, elini eteğini hayattan çekeceğine işaret etmektedir.

Rüyada köpeğin yumurtladığını görmek onlarla iyi geçim halinde olacağına, daha sık bir araya geleceğine, her geçen günün daha sıkıntılı bir şekilde biteceğine, kendisini Allah yoluna adayacağına, çok mutlu olacağına, ibadetlerini tam olarak yerine getireceğine rivayet eder.

Rüyada yılanın yumurtladığını görmek bir sebeple insanlarla arasına büyük bir mesafe koyacağına, ağız tadının yerine geleceğine, arkadaşları, dostları, akrabaları, ailesi ve diğer yakınları ile koyu muhabbette olacağına, parasal krizler yaşanacağına inanılır.

Rüyada muhabbet kuşunun yumurtladığını görmek rüya sahibinin gözyaşı dökeceğine, en büyük acılarının dineceğine, sahip olduklarının kıymetini elindeyken bilmeyeceğine rivayet eder.

Rüyada tavuğun yumurtladığını görmek haram ile helali ayıran bir bakış açısıyla hareket edileceğine, ardın karşısına bazı sorunlar çıkacağına, bazı kişiler ile iş ile ilgili ortaklıklar kurulacağına delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments